18. december 2017
Lars Flor trækker i trådene. Han har på et år udviklet sit autohjælpfirma fra en mand med en ladvogn til at have otte fastansatte og syv køretøjer. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lars Flor trækker i trådene. Han har på et år udviklet sit autohjælpfirma fra en mand med en ladvogn til at have otte fastansatte og syv køretøjer. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Autohjælpfirma boomer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Autohjælpfirma boomer
Opdateret 16. februar 2016 kl. 14:02
Kalundborg - 15. februar 2016 kl. 07:53
Af Jan Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der må virkelig have været behov for en god kranmand. På et år har Lars Flor, tidligere ansat i Falcks Redningskorps, udviklet sit eget, nystartede autohjælpfirma fra at have været sig selv og en ladvogn til nu at have syv fastansatte kranfolk, fire deltidsansatte, en vagtcentralmedarbejder og foreløbig syv køretøjer. Det skriver Nordvestnyt.

Viking Kalundborg er en afdeling, en station, under Viking Assistance A/S. Stationen er døgnåben og ligger i Løve ved Høng.

- Vi dækker Vestsjælland, og vores folk har bilerne med hjemme - f.eks i Kalundborg, Holbæk og Vig, siger Lars Flor.

Det er gået så stærkt siden 1. marts 2015, at Lars Flor allerede efter 10 dage måtte ansætte sin første mand, Michael Siomka.

Lars Flors stations største kunde er Viking Assistance. Andre kunder er autoforhandlere, skrotforhandlere og private kunder. Det betyder, at der er et væld af opgaver, som Lars Flor skal have til at gå op.

Dertil har han Iben Halldor Müller på vagtcentralen. Hun holder styr på kranredderne, på netværket i branchen og kunderne.

Til tider assisterer Lars Flors kone Heidi, ikke kun på vagtcentralen, men også som bogholder og i bilerne, hvor hun håndterer opgaver som hjulskift og starthjælp. Til hverdag koncentrerer hun sig om sin frisørsalon Beauty By Sisters.

Den flyttede ligesom Lars Flors firma adresse fra Skolegade i Ruds Vedby til Bøstrupvej 14 i Løve.

Læs mere i Nordvestnyt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk