17. august 2019
En 53-årig mand nægtede sig torsdag skyldig i at have truet sin kone med at gøre det af med deres fire børn og en af hendes kollegaer, som han mistænkte hende for at have et forhold til.Foto: Marianne Nielsen
En 53-årig mand nægtede sig torsdag skyldig i at have truet sin kone med at gøre det af med deres fire børn og en af hendes kollegaer, som han mistænkte hende for at have et forhold til.Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklaget for at true kone på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklaget for at true kone på livet
Opdateret 15. marts 2019 kl. 09:40
Kalundborg - 15. marts 2019 kl. 09:18
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag gik retssagen i gang mod en 53-årig mand fra Kalundborg-egnen, der blandt andet er anklaget for at have truet sin kone med at ville slå hende og deres fælles fire børn ihjel.

arrow Læs også: Trusler og vold skal koste 60 dages fængsel

Han skulle også have truet hende med at ville slå en af hendes mandlige kollegaer ihjel, som han mistænkte hende for at have et forhold til, ligesom han skulle have udtalt overfor nogle af børnene at ville slå moren ihjel.

Truslerne fandt angiveligt sted over en periode på knap to uger sidste sommer.

Kvinden, som han i dag er ved at lade sig skille fra, efter 12,5 års ægteskab, forklarede ved retten, at truslerne for alvor begyndte, efter hun en søndag eftermiddag, sidste sommer, sagde til sin mand, at hun gerne ville skilles, da intimiteten i deres forhold langsomt var forsvundet.

Hun forklarede, at han først havde været enig med hende, men at han så pludselig var »klikket rundt«.

- Øjnene vender rundt i hovedet på ham, og han ændrer adfærd, forklarede kvinden, der under sin forklaring flere gange begyndte at græde og talte med rystende stemme.

Hun fortalte, at hendes mand havde spurgt, om hun havde en anden, og at han havde sagt, at hun skulle være klar over, at han ville skyde hovedet af hende og børnene, og at hvis der var en anden, så ville han også skyde hovedet af ham.

Ifølge kvinden kom han med lignende trusler en fire-fem gange i løbet af perioden, hvor hun efter eget udsagn var rædselsslagen.

Under kvindens forklaring sad den 53-årige skiftevis og kiggede indgående på hende og ned i bordet.

Han nægtede sig skyldig i både anklagen om trusler og vold, men ville ikke afvise, at have sagt, at han ville slå konen ihjel. Foreholdt sin egen forklaring til politiet fra september, sagde han ved retten, at han godt kunne have sagt til sin datter, under en telefonsamtale, at han ville slå moren ihjel.

- Det var ikke noget, jeg ville gøre alvor af, sagde han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk