10. august 2020
Det var angivelig et skænderi om to papegøjer, som lå bag en episode på Kragerupgårdsvej natten til mandag. En episode, som senere førte til anholdelse af en mand, som blev sigtet for at have overtrådt straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for liv eller førlighed. Det var dog ikke disse to blåpandede Amazon-papegøjer, skænderiet drejede sig om. Det er blot et par fotomodel-papegøjer, som vi har lånt fra sn.dks arkiv, efter de ved en tidligere lejlighed har ladet sig fotografere ved en fugleudstilling i Slangerup.

Foto: Allan Nørregaard
Det var angivelig et skænderi om to papegøjer, som lå bag en episode på Kragerupgårdsvej natten til mandag. En episode, som senere førte til anholdelse af en mand, som blev sigtet for at have overtrådt straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for liv eller førlighed. Det var dog ikke disse to blåpandede Amazon-papegøjer, skænderiet drejede sig om. Det er blot et par fotomodel-papegøjer, som vi har lånt fra sn.dks arkiv, efter de ved en tidligere lejlighed har ladet sig fotografere ved en fugleudstilling i Slangerup. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anholdt efter papegøje-skænderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anholdt efter papegøje-skænderi
Kalundborg - 06. juli 2020 kl. 15:59
Af Jakob Erhardt Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til mandag henvendte en mand sig på politistationen i Slagelse, hvor han fortalte, at han var blevet påkørt af en anden bil på Kragerupgårdsvej ved Ruds-Vedby.

Ud over chaufføren - en 25-årig mand - var der en 35-årig mand med i bilen som passager.

Det var en bekendt, som havde kørt den anden bil, og den 25-åriges bil havde fået en skade langs den ene side.

Politiet fandt senere på natten frem til føreren af den anden bil.

Det var en 47-årig mand fra Nørre Alslev, som blev anholdt klokken 4.26 og sigtet for at have overtrådt straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for liv eller førlighed.

Den anholdte forklarede, at det var et skænderi om to papegøjer, der lå bag, men at påkørslen var sket ved et uheld.

Den 47-årige blev løsladt efter afhøring, og politiet mangler stadig at afhøre flere af de implicerede i sagen. Der forlyder ikke noget nærmere om, hvad papegøje-skænderiet gik ud på.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk