24. oktober 2020
Forsanger og skuespiller René Richardt er helt unik, når han gi?r den gas som Kim Larsen sammen med de øvrige bandmedlemmer - Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard. PR-foto
Forsanger og skuespiller René Richardt er helt unik, når han gi?r den gas som Kim Larsen sammen med de øvrige bandmedlemmer - Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anekdoter om og sange af Kim Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anekdoter om og sange af Kim Larsen
Kalundborg - 20. september 2020 kl. 09:21

Kim Larsens mange fans har noget at se frem til torsdag den 8. oktober i Vinde Helsinge Forsamlingshus. Det er gruppen René og Værsgo, som kommer og underholder.

Der er lagt op til musikalsk fortælleaften med anekdoter og sange fra Kim Larsens fantastiske liv.

Klokken 19 åbnes dørene til en underholdende aften. Kim Larsens sange går lige i hjertet på alle. Få har som ham, med ligefremme ord indfanget livet, kærligheden, glæden og sorgen. Han har ramt en hel generations følelser og længsler med sine tekster.

Rene & Værsgo tilbyder en musikalsk rejse, hvor livets aspekter bliver berørt gennem både velkendte og nye tekster af Kim Larsen. De enkelte sange får deres egen historie fortalt af René Richardt, der leverer Kim Larsen-universet med fantastisk indlevelse og et glimt i øjet. Grin og gråd følges hånd i hånd, når René Richardt ruller sig ud, og så bliver det hele bare lidt mere interessant af han en slående lighed med den rigtige Kim Larsen.

Billetterne, som koster 125 kr., kan købes elektronisk via www.kalundborglif.dk. Baren er åben for tilkøb af drikkevarer.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk