23. januar 2019
Den 24. februar kan man opleve James Bond hyldest showet Licence to Spy i Kalundborg Hallerne. På billedet to af de optrædende Mike Andersen og Kirsten Siggard, sammen med restauratør Søren Tullesen fra Kalundborg Hallerne. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Den 24. februar kan man opleve James Bond hyldest showet Licence to Spy i Kalundborg Hallerne. På billedet to af de optrædende Mike Andersen og Kirsten Siggard, sammen med restauratør Søren Tullesen fra Kalundborg Hallerne. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ambitiøs hyldest til James Bond får premiere i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ambitiøs hyldest til James Bond får premiere i Kalundborg
Kalundborg - 15. januar 2018 kl. 15:00
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den røde løber bliver rullet ud, den royale garde står på vagt og de optrædende har iført sig kjole og hvidt samt de smarteste og flotteste kjoler. Der bliver ikke sparet på noget, når Kalundborg Hallerne den 24. februar er vært for danmarkspremieren på showet »Licence to Spy - The Concert«.

Showet er en hyldestkoncert til James Bond, hvor man vil kunne opleve nogle af de bedste temasange fra James Bond filmenes 56 år lange historie.

- Det er en kæmpe satsning. Et show af den størrelse er ikke bare noget man lige køber, siger Søren Tullesen, indehaver af Kalundborg Hallernes Restaurant.

Han blev dog overbevist med det samme, da idemanden bag showet Mike Andersen præsenterede ham for konceptet.

- Det er et ambitiøst og professionelt koncept. Det er gennemarbejdet, og der er tænkt på alle detaljer. Jeg har arrangeret shows og koncerter siden 1990, og det her der det flotteste, som jeg nogensinde har set. Jeg tror på at det kan blive noget helt særligt, mener han.

Blandt de optrædende som man kan opleve til »Licence to Spy« er Kirsten Siggaard, og det var hende som oprindeligt fortalte Søren Tullesen om showet og præsenterede ham for Mike Andersen.

- Jeg har kendt Søren, siden han var dreng, og det var blandt andet hos ham, at jeg fejrede mit 25 års jubilæum, fortæller Kirsten Siggaard.

Mike Andersen har arbejdet på konceptet bag »Licence to Spy« i to et halvt år.

- Ideen kom til mig en aften, hvor jeg så James Bond filmen »Skyfall« sammen med min søn. Jeg undersøgte hvad der var af den slags rundt om i Europa, men det var faktisk forbavsende lidt, siger han.

Kvalitet er et gennemgående træk for showet siger Mike Andersen, der blandt andet fremhæver de optrædendes kostumer, som et område hvor der er blevet brugt både tid og resurser for at få dem til at tage sig bedst muligt ud.

- Vores dansere har undervejs ikke mindre end 16 kostumeskift. Vi bestræber os på, at der ikke bare er tale om en koncert, men et show fyldt med overraskelser, siger han.

Udover Kirsten Siggaard og Mike Andersen, vil man blandt de optrædende også finde Camilla Ernen, Ditte Nystrand og Malene Valentin.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk