22. september 2019
Kalundborg Kommune har visitationsret over fem af de 27 boliger.
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Kommune har visitationsret over fem af de 27 boliger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerede stor venteliste til nye familieboliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerede stor venteliste til nye familieboliger
Kalundborg - 26. marts 2019 kl. 10:36
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boligselskabet for Høng & Omegn, som i dag hedder Lejerbo Kalundborg Kommune, har indviet og åbnet det første byggeri af almene familieboliger i Kalundborg Kommune i en årrække.

- Og man må sige, at vi har fået en god start. Der er allerede en massiv venteliste til de 27 boliger, oplyser forretningsfører i Lejerbo, Mariane Toft-Dallgaard - og tilføjer:

- Foreløbigt er 70 skrevet op.
26 af de 27 nye lejere flyttede ind 1. marts på den officielle åbningsdato. Kalundborg Kommune har »sat sig« på fem af boligerne med den visitationsret, der følger med, og hvorfra den sidste flyttede ind 15. marts, tilføjer forretningsføreren.

Grønne arealer på vej
- Selve bygningsmassen blev åbnet som aftalt op til 1, marts, men der resterer fortsat en del grønt arbejde i projektet på grunden. Det har vi accepteret, for anlæg af grønne områder i vinterperioden er, som alle ved, en problematisk affære. Der pågår således udvendige arbejder, herunder beplantning. Alle udvendige arbejder skal være afleveret 26. april. siger Marianne Toft-Dallgaard.

De 27 boliger på henholdsvis to eller tre værelser, opført af BN Byggeindustri, er første projekt opført i en ny udstykning i Høngs vestlige bydel, Tjørnens Kvarter, som i de nærmeste år bliver ramme om flere andre boligbyggerier. Familieboligerne i den nye udstykning koster lige i omegnen af 31 millioner kroner.

Små huslejer
At familieboligerne er attraktive kan også hænge sammen med huslejerne fra cirka 4000 kroner til cirka 5400 kroner pr. måned.

De mindste boliger (49,60 kvm) koster 3794 kroner pr. måned (plus forbrug), mens de største boliger (69,72 kvm) koster lejerne 5334 kroner pr. måned plus forbrug.

- Forbrugsudgifterne er også særdeles moderate, ikke mindst takket være anlæg til genbrugsvarme, tilføjer Mariane Toft-Dallgaard.

En stribe parcelhusgrunde er udbudt til salg, og interessen har været betydelig. Flere af grundene er solgt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk