18. september 2020
(Fra venstre) Underviser Stina Holm, Marie Bothilde Vesterskov Olsen, Radwan Ahmed Haso, Mohammed Ibrahim Alali, Natnael Debesay Yohannes, Mohannad Mahmoud Mahmoud og underviser Jesper Holm. Privatfoto
(Fra venstre) Underviser Stina Holm, Marie Bothilde Vesterskov Olsen, Radwan Ahmed Haso, Mohammed Ibrahim Alali, Natnael Debesay Yohannes, Mohannad Mahmoud Mahmoud og underviser Jesper Holm. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle fem bestod prøven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle fem bestod prøven
Kalundborg - 20. januar 2020 kl. 14:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- De første prøver i dansk og matematik er holdt på FGU Nordvestsjælland i afdeling Svebølle, og det er en lille, lokalhistorisk begivenhed, fortæller skoleleder Jimmi Theis Jensen.

For de fleste af skolens elever var sidste torsdag og fredag ganske almindelige skoledage. Men for fem elever - Mohannad, Natnael, Mohammed, Radwan og Marie - på skolens AGU-spor har det været en lidt anderledes uge. De har nemlig som de første elever i FGU Nordvestsjælland været til portfolio-prøve i dansk og matematik.

Det var skolens danskunderviser Stina Rasmussen og matematikunderviser Jesper Holm, som inden jul vurderede, at eleverne var klar til at komme til prøve og dermed også tog initiativ til at gennemføre de første prøveafholdelser på FGU Nordvestsjælland.

Stina Rasmussen og Jesper Holm er et par rutinerede undervisere, som har ført elever til prøver mange gange før, men det var også deres første prøveafholdelse i FGU-regi. Selvom det var første gang for både elever og undervisere, så forløb prøveafholdelsen rigtig godt, og alle elever bestod.

- Vi er rigtig stolte af eleverne og ønsker dem god vind videre i deres uddannelsesforløb, lyder det fra Jimmi Theis Jensen.

ur

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk