10. august 2020
Fra venstre: De to Vores Kalundborg-formænd Brian Sønder Andersen og Glenn Swärd, afgående aktivitetskoordinator Anita Winther og Christian Lind fra Nytorv, skålede i champagne ved farvelreceptionen i Kino Den Blå Engel fredag. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre: De to Vores Kalundborg-formænd Brian Sønder Andersen og Glenn Swärd, afgående aktivitetskoordinator Anita Winther og Christian Lind fra Nytorv, skålede i champagne ved farvelreceptionen i Kino Den Blå Engel fredag. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afsked med bobler og pæne ord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afsked med bobler og pæne ord
Kalundborg - 31. juli 2020 kl. 15:14
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en veloverstået, lille byfest i Kalundborg var det fredag eftermiddag tid til at tage afsked med Vores Kalundborgs aktivitetskoordinator gennem de seneste fem år, Anita Winther.

På grund af corona var det en lille reception med deltagelse af hovedpersonen og de to formænd for Vores Kalundborg, Brian Sønder Andersen og Glenn Swärd, samt Christian Lind fra Nytorv.

Brian Sønder Andersen holdt en takketale og roste Anita Winther for en dedikeret indsats for Kalundborg.

Derefter overrakte de to formænd en gave til Anita Winther, som blev rigtigt glad for en fin Kay Bojesen-abe.

Den afgående koordinator sagde 1000 tak for fem dejlige år som koordinator for Vores Kalundborg, og hun nævnte samtidig, at hun har lavet en drejebog, så hendes aflæser på posten som koordinator får et godt grundlag at begynde fra.

- Årets byfest har blandt andet lært os, at det ikke kan være koordinatoren, der står for alle ansøgninger og tilladelser. Så gælder der nemlig meget skrappere coronaregler end, hvis ansøgningerne kommer fra de enkelte foreninger, der er med i byfesten. Reglen om højst 100 til et arrangement gælder, hvis der kun er én person, som søger tilladelser til byfester, forklarede Anita Winther, som jo ikke kan sige, om corona'en er helt væk, når Kalundborg skal holde Esbern Snares byfest næste gang - i uge 30 i 2021.

Den nye aktivitetskoordinator til Vores Kalundborg er fundet - Mei Kanstrup - og hun bliver præsenteret af Vores Kalundborg ved et arrangement på onsdag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk