17. januar 2019
Villy Hansen (t.v.) og Jakob S. Olsen kan lige nå en runde med affald inden frokosten på Stejlhøjhus.
gallery icon

Se billedserie

Villy Hansen (t.v.) og Jakob S. Olsen kan lige nå en runde med affald inden frokosten på Stejlhøjhus.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Af banen med skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af banen med skraldet
Kalundborg - 15. maj 2018 kl. 09:05
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver mandag sørger Team Stadion, der udgøres af en lille gruppe af borgere fra de beskyttede værksteder på Stejlhøjhus i Kalundborg, for, at der ser pænt og ryddeligt ud på Munkesøen Stadion efter weekendens fodboldkampe.

Bevæbet med affaldsposer og iført havehandsker forsøger de at komme godt rundt i krogene på både selve stadion, kunststofbanen, parkeringspladsen og indgangen.

- Der er rigtig mange cigaretskodder alle steder, og selvom der er sat skraldespande, så er folk ikke altid lige gode til at bruge dem. Der ligger meget småtteri rundt omkring, siger Ann Nielsen fra Team Stadion, mens hun viser dagens fangst frem.

Der er både plastik, emballage, kapsler og fladtrådte dåser. Projektet er lige gået i gang, og planen er, at skraldeholdet skal følge KGB's kampprogram gennem sæsonen.

- Vi vil vende det negative billede om, at stadion er en losseplads. Det sender også et signal til de unge menensker om, at man sagtens selv kan være med til at holde området rent. Vi vil gerne vise folk et flot stadion, når de kommer hertil, siger Jakob S. Olsen, som er idémand bag projektet og til daglig beskæftiget i monteringsværkstedet på Stejlhøjhus.

Foreløbig har vejret været med Team Stadion, men skulle det regne en dag, så rykker skraldeholdet også ud.

- Hvis spillerne i KGB kan spille 90 minutter i silende regn, så kan vi også starte Citroën'en og gå en runde, siger Jakob S. Olsen

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk