17. oktober 2019
Camilla Lander fra Høng GF blev onsdag aften kåret som årets ildsjæl i DGI Midt- og Vestsjælland.Foto: DGI
Camilla Lander fra Høng GF blev onsdag aften kåret som årets ildsjæl i DGI Midt- og Vestsjælland.Foto: DGI
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets ildsjæl brænder for gymnastikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets ildsjæl brænder for gymnastikken
Kalundborg - 25. april 2019 kl. 11:28
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg er meget glad - og meget stolt. Det er et dejligt skulderklap. Præcis hvad, prisen skal bruges til, er jeg ikke på det rene med endnu. Men det skal være noget, der kommer foreningen til gode.

Formanden for gymnastikken i Høng Gymnastikforening, Camilla Lander, er Årets Ildsjæl 2019 i DGI Midt- og Vestsjælland. Onsdag aften på DGI's årsmøde i Holbæk blev Camilla hyldet og hædret.

En samlet bestyrelse for Høng GF havde indstillet Camilla til prisen, som DGI begrundede:

- En ildsjæl i gymnastiksalen, i bestyrelseslokalet og lokalsamfundet. Camilla Lander fra Høng GF er en af hverdagens foreningshelte og er derfor blevet Årets Ildsjæl 2019 i DGI Midt- og Vestsjælland.

Selvom hun kun er fyldt 28 år, så er hun på vej ind i sit 10. år som formand for Høng Gymnastikforenings gymnastikafdeling. Her står hun i spidsen for 500 medlemmer. Camilla Lander er en ægte ildsjæl, og det har hun nu bevis på.

Det var da også en tydeligt rørt Camilla Lander, der fik overrakt prisen som Årets Ildsjæl 2019 på DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde.

- Det føles godt, og jeg er så glad. Det er et skulderklap, og det er det, vi frivillige lever af, siger Camilla Lander og fortsætter:

- Jeg tror, at det betyder noget, at jeg tænker på mere end gymnastikken. At jeg har en bredde og tænker på hele lokalsamfundet.

I år er der blevet indstillet rigtig mange ildsjæle til prisen. Og det er godt, hvis man spørger formand for DGI Midt- og Vestsjælland, Bruno L. Hansen.

- Vi vil gerne sætte spot på de mange fantastiske foreninger og frivillige, der hver dag gør en stor forskel for rigtig mange mennesker. Man tænker ikke altid over, at der står ildsjæle bag, når man går til gymnastik eller ens barn spiller fodbold. Med de her priser kan vi skabe ekstra synlighed om den gode sag, siger Bruno L. Hansen.

Camilla Lander var nomineret til prisen sammen med Lisbeth Klarskov fra Roskilde Håndbold og Jess Nielsen fra Højby Skytteforening.

Tårnborg IF var nomineret til prisen sammen med Gadstrup Gymnastikforening og FK Odsherred Håndbold.

På årsmødet blev også uddelt priser til Årets Forening 2019, der tilfaldt Tårnborg IF og Ungeprisen 2019, som gik til Sofie Witt fra Vindinge IF.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk