30. november 2020
Den 16. november kan gennemgår cand. mag og sognepræst Liselotte Wiemer årets bedste bøger indenfor nordisk litteratur. Privatfoto
Den 16. november kan gennemgår cand. mag og sognepræst Liselotte Wiemer årets bedste bøger indenfor nordisk litteratur. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets bedste bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets bedste bøger
Kalundborg - 27. oktober 2020 kl. 18:12
Af Thomas Rye

Mandag den 16. november byder Biblio­teksklubben ved Kalundborg Biblioteker velkommen til Liselotte Wiemer, som vil præsentere deltagerne for årets danske og nordiske litteratur.

- Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk, litteratur og arbejder i dag som sognepræst. Hun er en levende, vidende og inspirerende fortæller, som har læst sig igennem sæsonens bøger og præsenterer de bedste fra bunken for os, fortæller Susanne Green fra Kalundborg Biblioteker.

- Liselotte tager os på en rejse igennem årets litteratur og kommer med mange forskellige ideer, både til din egen læsning men bestemt også som inspiration til de nært forstående julegaveindkøb, fortsætter hun.

Foredraget foregår mandag den 16. november mellem klokken 19.00 og 21.00 i Kalundborg Hallerne, og der kræves billet til foredraget.

- Da foredraget er et siddende arrangement og vi er en kulturinstitution, er vi ikke underlagt det samme forsamlingsforbud, som ellers gælder i samfundet.

- Der er dog stadig et begrænset antal pladser, og man skal huske mundbind eller visir, siger Susanne Green.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk