9. december 2019
Festival-talsmand Johnny Elmelund og styregruppe-medlem Steen Jensen ved indkørslen til backstage. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Festival-talsmand Johnny Elmelund og styregruppe-medlem Steen Jensen ved indkørslen til backstage. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åh nej - mere vand til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åh nej - mere vand til festival
Kalundborg - 10. august 2019 kl. 16:25
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slamsugeren var kun lige blevet færdig med at suge søer af regnvand op fra backstage-området på Kalundborg Rock'er, da der ved 16-tiden kom endnu en heftig tordenbyge.

- Vi var lige blevet færdige med at suge vand op, så nu kan vi starte igen. Men det er ikke så meget dennegang, og folk er ved godt mod. Vi håber, at det her er den sidste byge i dag, siger festival-talsmand Johnny Elmelund.

- Heldigvis er folk ikke begyndte at forlade pladsen. Vi har gennemført koncerten med Michael Learns To Rock - 20 minutter forsinket i forhold til programmet på grund af det første skybrud - og der har ikke været problemer med vand på scenen. Vind og vand har ramt siden af scene-inddækningen - ikke ind på scenegulvet, siger talsmanden.

Udover slamsugeren har det været nødvendigt at bestille 30 af de store jern-køreplader, som er blevet lagt ud i hele indkørslen til bagscenen til Store Scene, så de store lastbiler til Gnags og Magtens Korridorer kan køre på plads.

- Vi har nu lagt 40 plader ud i alt, siger Johnny Elmelund.

Det har ikke været muligt at gøre noget ved parkeringsområdet, hvor jordbunden er blevet blød og opkørt på grund af regnen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk