17. juni 2019
Gospelkoret fra Nyvangskirken i Kalundborg har optrådt ved adskillige offentlige lejligheder. Blandt andet her på Solskinspladsen i Kalundborg til fordel for kampen mod brystkræft.
Gospelkoret fra Nyvangskirken i Kalundborg har optrådt ved adskillige offentlige lejligheder. Blandt andet her på Solskinspladsen i Kalundborg til fordel for kampen mod brystkræft.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus hos gospelkor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus hos gospelkor
Kalundborg - 20. januar 2019 kl. 18:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På mandag den 21. januar klokken 19 begynder Kalundborg Gospel Choir den nye forårssæson i Nyvangskirken på Nørre Allé i Kalundborg.

I den anledning holder koret åbent hus, hvor alle interesserede kan komme og opleve, hvordan det er at synge med i et gospelkor.

Man behøver som deltager ikke at melde sig til, men man kan blot dukke op i Nyvangskirken klokken 19.

Det er helt uforpligtende, og alle er velkomne, fortæller korleder Henrik Daniel Christoffersen.

- Man skal ikke kunne noder eller have sunget i kor før, ligesom man heller ikke behøver være kristen for at synge med i Kalundborg Gospel Choir. Alle kan uanset musikalske forudsætninger være med, siger Henrik Daniel Christoffersen.

Lige siden korets opstart i 2015 har det overrasket korlederen, hvor stor opbakning og begejstring sangerne har skabt omkring koret.

Det gør det også nemt for nye kormedlemmer at falde til.

- Det er fantastisk at opleve den positive energi, der er i koret. Man mærker tydeligt, at folk har det godt med hinanden, og det fællesskab er blot blevet forstærket yderligere, efter at vi har haft nogle utrolig sjove og hyggelige koraftener igennem hele sidste sæson, siger Henrik Daniel Christoffersen.

Udover at være korleder for Kalundborg Gospel Choir arrangerer han også firma-aktiviteter med gospel som omdrejningspunkt.

- Virksomhederne er begyndt at få øjnene op for, at sang skaber sammenhold og arbejdsglæde, og hvem vil ikke gerne have glade medarbejdere? Derudover kan gospel også virke befriende, hvis man står i en svær situation i sit liv. Derfor er der også mange, der søger gospel for at blive fyldt op med ny og positiv energi, siger Henrik Daniel Christoffersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk