3. april 2020
Over 100 unge og voksne lagde mandag aften vejen forbi Allikelund Gymnasium, hvor der blev holdt Åbent Hus. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Over 100 unge og voksne lagde mandag aften vejen forbi Allikelund Gymnasium, hvor der blev holdt Åbent Hus. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent Hus på Allikelund var godt besøgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent Hus på Allikelund var godt besøgt
Kalundborg - 28. januar 2020 kl. 15:13
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 100 unge og voksne blev mandag aften klogere på de forskellige uddannelsesmuligheder, der er på Allikelund Gymnasium, da de deltog i et åbent hus-arrangement på skolen.

Rektor Karen Marie Christensen lagde ud med at byde gæsterne velkommen, hvorefter de fremmødte blev introduceret til uddannelserne, der spænder over HHX, HTX, EUD, EUX og K10.

- De unge har så mange uddannelsesmuligheder, og uddannelserne forandrer sig hele tiden. Selvom det er muligt at slå en masse information op på nettet, så kan det stadig for mange være en uddannelsesjungle at finde rundt i. Uddannelsesvalget er et vigtigt valg for de unge. Derfor var det også skønt at opleve, at der kom så mange til vores Åbent Hus, udtaler rektor Karen Marie Christensen, der er glad og tilfreds med arrangementet.

I løbet af aftenen blev de fremmødte for eksempel klogere på skolens erhvervsuddannelser indenfor handel, kontor og event (EUD) og de kombinerede erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser inden for handel, kontor og event (EUX), samt tilbuddet om at tage 10. klasse på skolen.

De fik også at vide, at man med en studentereksamen fra Allikelund Gymnasium, om det er HHX eller HTX, kan læse på de fleste videregående uddannelser.

De EUX-elever, der læser videre, læser eksempelvis økonomi, til journalist, kommunikation og formidling, sprog, eller de vælger at uddanne sig til lærer, pædagog, finansøkonom eller markedsføringsøkonom, oplyser gymnasiet i en pressemeddelelse.

På alle uddannelserne lærer man bl.a. om, hvordan man starter egen virksomhed, hvilket der var stor interesse for blandt de unge.

Der holdes endnu et åbent hus-arrangement torsdag den 30. januar kl. 17-19.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk