15. august 2020
Kalundborg Museum har fortsat gratis adgang til museumshaven, og det trækker mange til (her et foto fra 2019). Foto: Mie Neel
Kalundborg Museum har fortsat gratis adgang til museumshaven, og det trækker mange til (her et foto fra 2019). Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åben have er et trækplaster: Massiv fremgang på museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åben have er et trækplaster: Massiv fremgang på museum
Kalundborg - 30. juli 2020 kl. 14:21
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et forår med nedlukning har Kalundborg Museum i de første tre uger af juli, trods corona-restriktioner og afstandskrav, haft massiv fremgang.

Mere end en fordobling af besøgstallet sammenlignet med samme tid sidste år, oplyser en glad Eskil Vagn Olsen, direktør for Museum Vestsjælland.

Han forklarer det stigende besøgstal med, at en stor del af danskerne holder ferie hjemme og har savnet aktiviteter; det kølige, regnfulde vejr; halv pris-ordningen i skolernes sommerferie, samt nye aktiviteter og udstillinger.

I Kalundborg har museumshaven været et trækplaster, fortæller museumsinspektør Mads Findal Andreasen.

- I de måneder, hvor udstillingerne var lukket, fik museet tilladelse til en forsigtig åbning af haven. Efter genåbning af udstillingerne har museet fortsat gratis åbning af haven. Det har betydet et kæmpe rykind af gæster, som forbavses af den flotte have og den fantastiske udsigt og beliggenhed, fortæller museumsinspektøren.

- En stor del af gæsterne finder vej videre ind på museet og i museumsbutikken. Museet åbner kl. 10, men vi oplever dage med 25-30 havegæster allerede inden kl. 9, både lokale og turister.

Flere lokale har fået øjnene op for vores enestående have og kommer med vin og picnic-kurv, når vejret er godt og roligt. Det er skønt at se, siger Mads Findal Andreasen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk