26. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 73-årig mand fundet livløs i havnebassin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

73-årig mand fundet livløs i havnebassin
Opdateret 18. maj 2020 kl. 10:20
Kalundborg - 17. maj 2020 kl. 12:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stort opbud af redningsmandskab og politi kæmpede søndag morgen forgæves for at redde ældre mand i det kolde vand. Betjent sprang i vandet for at bringe manden op.

arrow Læs også: Livløs person fundet i havnebassin

Af Bjarne Robdrup
OPDATERET: Kort efter klokken ni søndag morgen blev en livløs person fundet i havnebassinet i Kalundborg.

Personen, en 73-årig mand fra Ruds Vedby, blev bragt til Rigshospitalet i helikopter efter livreddende førstehjælp på havnen og siden i ambulancen, før helikopteren lettede mod København. På det tidspunkt fortsatte genoplivningsarbejdet, men ved ankomsten til hospitalet kunne en læge konstatere, at den ældre mand var død.

Vestsjællands Brandvæsen blev kaldt til havnebassinnet, hvor politi, ambulancer, læger, redningsbåd og lægehelikopter ankom til åstedet.

De første ved åstedet var en lokal politipatrulje. Den ene af betjentene flåede resolut sit tøj af og sprang i vandet for at redde den livløse ældre mand op på kajen.

Politiet undersøgte området og fandt frem til den 73-åriges bil, som var blevet set allerede ved otte-tiden søndag i området.

- Der er intet, der tyder på, at der er tale om en forbrydelse. Derimod om en ulykkelig hæøndelse, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vetsjællands Politi.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk