13. december 2019
Bo Brodersen (t.v.) og Lars Modin fejrer deres tur rundt om Sjælland. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Bo Brodersen (t.v.) og Lars Modin fejrer deres tur rundt om Sjælland. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 580 km: Bo og Lars har roet rundt om Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

580 km: Bo og Lars har roet rundt om Sjælland
Opdateret 16. juli 2019 kl. 14:08
Kalundborg - 16. juli 2019 kl. 14:05
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

580 kilometer. Så langt havde de de to kammerater og medlemmer af Kalundborg Roklub Lars Modin og Bo Brodersen roet, da de kom tilbage til Kalundborg. De havde været en tur rundt om hele Sjælland. Og ikke nok med det. De er de første, der har taget turen i en såkaldt coastalbåd.

Turen startede lørdag den 22. juni, hvor de to roere roede nordpå og rundt om Røsnæs. Undervejs boede de i telt og havde udstyr til selv at lave mad med. Den 30. juni ankom de så til Svinø Havn, hvor Næstved Roklub har sommerhus. Her endte deres tur i første omgang, da vejret ikke tillod dem at ro videre.

Derfor valgte de efter et døgn at køre hjem i bus og hente båden senere. Onsdag den 10. juli tog de så tilbage til Svinø Havn, hvor de overnattede og roede af sted næste dag, så de kunne være fremme i Kalundborg to dage senere.

- Vi er rigtig glade for den positive stemning og den imødekommenhed vi har mødt af privatpersoner og roklubber hele vejen rundt, skriver de to roere i en dagbogsopdatering om turen.

En coastalbåd er en robådstype, der blandt andet er god til at håndtere bølger og dermed er særlig sikker at ro i på åbent hav.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk