22. august 2019
Der har været rift om pladserne til årets DGI Forårsopvisning i Kalundborghallerne. - Vi har lagt os i selen for at få alle med, siger idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland  Camilla Madsen Ysnæs. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Der har været rift om pladserne til årets DGI Forårsopvisning i Kalundborghallerne. - Vi har lagt os i selen for at få alle med, siger idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland Camilla Madsen Ysnæs. PR-foto
Foto: Kurt Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 4.500 gymnaster klar til forårsopvisningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

4.500 gymnaster klar til forårsopvisningen
Kalundborg - 20. februar 2019 kl. 05:58
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogle er til spring, andre til rytme. Nogle er med første gang, andre har været med i en menneskealder. Fælles for alle er passionen for gymnastikken og glæden ved at vise den frem. Den 1. til 3. marts afholdes DGI Forårsopvisningen i Kalundborghallerne, hvor 4.500 gymnaster og mindst ligeså mange tilskuere vil være med, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Forårsopvisningerne er noget helt særligt for gymnastikforeningerne og deres gymnaster. Her kan de vise, hvad de har arbejdet på i hallerne rundt omkring på Sjælland. For mange giver det også lidt ekstra på fællesskabskontoen, fordi man får en unik oplevelse som hold eller forening, fortæller Camilla Madsen Ysnæs, der er idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland.

Det er frivillige fra DGI Midt- og Vestsjælland Stævneudvalg Nord, der løser opgaven før, under og efter opvisningen.

- Forårsopvisningerne er der, hvor vi har mulighed for at påvirke og inspirere alle til at være aktive, vi vil arbejde benhårdt for at sikre og udvikle dem, så endnu flere får gode oplevelser med gymnastikken som centrum, siger Gitte Skaarup Olsen, der står i spidsen for udvalget.

Det er ikke kun i Kalundborg, der er tradition for denne slags opvisninger. I hele landet samles tæt ved 140.000 gymnaster i løbet af foråret. Der er mange forskellige slags hold. Selvom nogle af dem er blandt de dygtigste i landet, er det ikke en konkurrence om at være bedst, fremgår det af pressemeddelelsen.

Fredag fra kl.18.30 til 22.00 er for voksenhold. De andre dage er der opvisninger fra kl. 9.00 til 18.00. Man kan købe billetter ved indgangen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk