16. januar 2021
Det militære skydeareal Stold, hvor en 43-årig mand blev forbrændt tirsdag, ligger ved Vesterlyng nær Havnsø. Foto: Peter Andersen
Det militære skydeareal Stold, hvor en 43-årig mand blev forbrændt tirsdag, ligger ved Vesterlyng nær Havnsø. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 43-årig kvæstet i sprængning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

43-årig kvæstet i sprængning
Kalundborg - 16. september 2020 kl. 10:44

Klokken 12.27 tirsdag fik politiet en melding om, at der var sket en uforsætlig, militær sprængning på den militære skydebane Stold ved Vesterlyng nær Havnsø, hvor en 43-årig ansat i forsvaret blev forbrændt.

arrow Læs også: Strand-onanist meldt til politiet

Ifølge politiet var forsvarets personale på uddannelse, og i den forbindelse skete der en utilsigtet sprængning, så den 43-årige mand fik forbrændinger, og han blev fløjet til Rigshospitalet i en redningshelikopter.

- Arbejdsulykken var heldigvis ikke så slem, som det kunne lyde til i første omgang. Manden er blevet behandlet og bliver ifølge forsvaret nok udskrevet i dag, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Nordvestnyt.

Sidst på eftermiddagen tirsdag havde forsvaret en status på, hvordan den 43-årige havde det, og til TV 2 Øst har en vagthavende officer i Forsvarets Operationscenter, Klaus Thing Rasmussen, oplyst, at den 43-årige har det godt efter omstændighederne. Manden har fået overfladiske forbrændinger og bliver formentlig udskrevet i dag, onsdag, lyder det.

Den vagthavende officer oplyser også, at uddannelsesforløbet på Stold er indstillet, og at der vil blive iværksat en nærmere undersøgelse af materiel og procedure.

- Man vil selvfølgelig gennemgå hele hændelsesforløbet, og hvad det er for noget materiale, der er blevet brugt i den forbindelse. Der er indikationer af, at det er en mindre tændladning, der ved et uheld får antændt en større mænge krudt, oplyser den vagthavende officer.

arrow 82-årig øltyv på cykel anholdt
16. september 2020 kl. 10:42 Opdateret: kl. 10:42
arrow Varm aske satte ild til udhus
16. september 2020 kl. 09:34 Opdateret: kl. 09:34
arrow Afsløret, da gardinet blev trukket væk
16. september 2020 kl. 08:39 Opdateret: kl. 08:39
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk