9. juli 2020
Det er bl.a. varenumrene på alle disse varer, der ligger række efter række hos vvs-grossisten, at Kurt Kristensen kan huske. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Det er bl.a. varenumrene på alle disse varer, der ligger række efter række hos vvs-grossisten, at Kurt Kristensen kan huske. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40 års jubilæum: Han kan huske tusindvis af nicifrede varenumre udenad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 års jubilæum: Han kan huske tusindvis af nicifrede varenumre udenad
Kalundborg - 18. juni 2019 kl. 07:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 40 år er gået stærkt. Rigtig stærkt. Og Kurt Kristensen har siden sin skolegang i realklasserne vidst, at det var hos Brødrene Dahl, han ville arbejde. Nu har han gjort det i 40 år.

- Jeg var i erhvervspraktik hos Brødrene Dahl to gange her i Kalundborg, hvor jeg gik i skole. Min lærer sagde ellers, at det kunne man ikke. Men det kunne man. Firmaet ville godt tage mig to gange, fortæller en begejstret Kurt Kristensen. Dengang lå firmaet på Holbækvej/Rynkevangen.

Efterfølgende fik Kurt Kristensen at vide, at hvis han ville have et job hos Brødrene Dahl, så skulle han lige tage en et-årig handelsuddannelse først. Det gjorde han naturligvis, og så var jobbet hans.

Han holder i den grad af sit job. Kollegaerne, kunderne og hele miljøet hos den store vvs-grossist, der har adresse på Stejlhøj 3.

Jubilaren arbejder her som ekspedient og hjælper bl.a. de vvs-medarbejdere, der kommer i løbet af dagen med at finde de rette varer.

Kurt Kristensen er godt kendt i den store koncern, som er Danmarks største vvs-grossist med 53 butikker spredt ud over landet.

De 40 år er nemlig langt fra alle blevet tilbragt i Kalundborg-afdelingen, hvor det hele begyndte. De første seks år arbejdede han i Kalundborg, efterfølgende gik turen til afdelingen i Slagelse, hvor Kurt Kristensen arbejdede fem år som sælger. Næste stop var Brøndby, hvor han arbejdede 14 år som indkøber, inden det var bud efter han i Næstved, hvor han var lagerchef i 10 år. For fem år siden kom Kurt Kristensen tilbage til Kalundborg, hvor ringen er sluttet. Men den 57-årige 40 års jubilar er klar til mange flere år på arbejdsmarkedet, hvor han stortrives.

Og han går gerne på jagt efter den helt rette vare, når kunden komme med en forespørgsel på eksempelvis en specialpumpe, som man ikke lige har på lageret. Ufordringer tager han gerne imod, og han skal nok finde den rette vare til kunden.

De mange år hos Brødrene Dahl har dog sat sine spor hos jubilaren, som har en utrolig hukommelse, når det gælder de nicifrede varenumre. Dem kan han nemlig huske mange tusinde af. Han har et eller andet uforklarligt med numre, som nærmest klæber til hans hjerne, og som er med til at gøre det hele lidt lettere. Kurt Kristensen og hans kone bor ikke længere i Kalundborg. De seneste mange år har de haft adresse i Kirke Helsinge, hvor man Kurt og Pia udlever deres store fælles hobby: den store amerikanske katterace maine coon.

Efter at have haft opdræt af disse katte i 17 år er de begyndt at trappe ned. Det er blevet til deltagelse i mange udstillinger og mange oplevelser i den forbindelse, men nu nøjes parret med at hygge sig med de 15-20 katte, de har nu.

Kurt Kristensens jubilæum fejres ved en reception på dagen - mandag den 1. juli - først internt og en time senere, kl. 11.30, er den åbne for kunder og leverandører.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk