18. april 2021
En 38-årig mand fra Svebølle forsøgte at køre fra politiet, da betjentene ville standse hans bil lørdag eftermiddag. Foto: Lars Sandager Ramlow
En 38-årig mand fra Svebølle forsøgte at køre fra politiet, da betjentene ville standse hans bil lørdag eftermiddag. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 38-årig narkobilist flygtede fra politiet med søn i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

38-årig narkobilist flygtede fra politiet med søn i bilen
Kalundborg - 01. marts 2021 kl. 10:33
Af Thomas Rye

En 38-årig mandlig bilist fra Svebølle havde ikke meget lyst til at standse og tale med politiet, da han lørdag klokken 13.50 kom kørende ad Skovgårdsvej nær Løgtved.

Da politibilen vendte rundt for at standse ham med henblik på en rutinekontrol gassede han op og drejede ind ad en sidevej.

Her fortsatte den 38-årige i høj fart gennem en skarp kurve og mistede kontrollen over bilen, hvorfor han kørte delvist op ad en skrant med noget bevoksning.

arrow Læs også: Uligevægtig mand skabte uro i supermarked

Da politiet kom frem til ulykkesstedet, fandt de sammen med den 38-årige hans 12-årige søn. Begge var uskadte efter uheldet.

Den 38-årige viste sig at være påvirket af narkotika og havde heller ikke noget kørekort, da det var blevet inddraget i september sidste år. Bilen tilhørte barnets moder, som ikke havde givet den 38-årige lov til at køre i den.

Den 38-årige blev kortvarigt anholdt, så der kunne udtages en blodprøve. Den 12-årige blev afhentet af sin mor, og politiet udfærdigede en rapport til de sociale myndigheder om de oplevelser, som den 12-årige havde været udsat for.

arrow Bilist fortsatte efter påkørsel
01. marts 2021 kl. 11:38 Opdateret: kl. 11:39
arrow Bil ramte cyklist i T-kryds
01. marts 2021 kl. 11:37 Opdateret: kl. 11:37
arrow Maden blev brændt af
01. marts 2021 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk