24. juni 2021
Hundepatruljen leder efter spor efter sidste uges overfald i Gørlev. Tirsdag fik en 32-årig mand som er sigtet i sgaen forlænget sin varetægtsfængsling i fire uger. Foto: Mie Neel
Hundepatruljen leder efter spor efter sidste uges overfald i Gørlev. Tirsdag fik en 32-årig mand som er sigtet i sgaen forlænget sin varetægtsfængsling i fire uger. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 32-årig får forlænget sin varetægtsfængsling efter voldsomt overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årig får forlænget sin varetægtsfængsling efter voldsomt overfald
Opdateret 09. oktober 2019 kl. 12:57
Kalundborg - 09. oktober 2019 kl. 12:45
Af Thomas Rye

En 32-årig mand fra Gørlev, der er sigtet for at have deltaget i et drabsforsøg i sidste uge, fik tirsdag forlænget sin varetægtsfængsling frem til den 5. november.

arrow Læs også: Politiet har ikke konstateret ny rockerborg

Den 32-årige er fængslet i sagen om et voldsomt overfald ud for Ulstrupvej 56 i Gørlev, der fandt sted om eftermiddagen mandag den 30. september. Flere vidner så her hvordan en gruppe bevæbnet med slagvåben overfaldt en 45-årig mand. Overfaldet var så voldsomt, at den 45-årige efterfølgende blev indlagt med svære kvæstelser.

Politiets efterforskning af overfaldet førte til en adresse i Jyderup, som af politiet er kendt for at være et tilholdssted for personer med relationer til rockermiljøet. Her anholdt politiet den 32-årig.

Overfaldet var så voldsomt, at den 32-årige er sigtet for forsøg på manddrab. I første omgang blev han varetægtsfængslet i en uge. Det er denne varetægtsfængsling er nu forlænget med yderligere fire uger.

Politiet leder fortsat efter de andre personer som var involverede i overfaldet, og hører gerne fra vidner, som mener at ligge inde med oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

arrow Efter voldsomt overfald: 32-årig fængslet
02. oktober 2019 kl. 00:20 Opdateret: kl. 21:20
arrow Sigtes for forsøg på manddrab efter voldsomt overfald i Gørlev
01. oktober 2019 kl. 10:56 Opdateret: kl. 14:23
arrow Mand søger tilflugt på tankstation efter voldsomt overfald
30. september 2019 kl. 17:13 Opdateret: kl. 17:39
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk