1. april 2020
Trafikulykken syd for Strandvej ved Høng var meget voldsom. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Trafikulykken syd for Strandvej ved Høng var meget voldsom. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 31-årig trafikdræbt: Fjerde ulykke på kort tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

31-årig trafikdræbt: Fjerde ulykke på kort tid
Opdateret 16. januar 2020 kl. 11:27
Kalundborg - 16. januar 2020 kl. 11:24
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

31-årig med fradømt kørekort var i færd med at overhale flere køretøjer, da han kørte frontalt ind i en personbil med hestetrailer.

11 dage efter, at en trafikulykke tæt på Toelstangsvej kostede en 26-årig mand livet, er en 31-årig mand fra Slagelse trafikdræbt i en ulykke på den samme vej syd for Høng nær Strandvej.

arrow Læs også: Vidner: En meget voldsom ulykke

Det er den fjerde alvorlige trafikulykke på Rute 22 mellem Gørlev og Høng siden november sidste år.

Vidner til ulykken, der skete ved 21.15-tiden onsdag, beretter, at en personbil, ført af den 31-årige mand, i retning mod Gørlev foretog overhaling af flere biler, før den kørte frontalt ind i en modkørende personbil med tilkoblet hestetrailer.

- Meldingen gik på, at der var sket et trafikuheld med alvorlig personskade, og at to køretøjer var stødt frontalt sammen, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

- Rednings- og ambulancepersonale blev sammen med en lægehelikopter sendt til ulykkesstedet, hvor de forulykkede køretøjer spærrede vejen, hvorfor politiet lukkede vejen for trafik i begge retninger.

En hårdt kvæstet mand i den overhalende personbil blev erklæret afgået ved døden på grund af sine kvæstelser, mens to personer i en anden personbil med tilkoblet hestetrailer havde pådraget sig mindre alvorlige knoglebrud.

- Hestetraileren med to heste væltede som følge af uheldet, men hestene slap uskadte fra uheldet, og de blev senere kørt fra stedet til deres stald.

- Den afdøde mand, en 31-årig mand fra Slagelse, blev bragt til skadestuen i Holbæk i en ambulance, mens den kvindelige, 34-årige fører fra Vemmelev i bilen med hestetraileren blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for mindre kvæstelser i det ene ben.

- I samme bil sad en mandlig, 35-årig passager fra Vemmelev, og han blev bragt til skadestuen i Slagelse til behandling på grund af mistanke om brud på en arm, siger Martin Bjerregaard.

Politiet oplyser, at den dræbte 31-årige mand var fradømt kørekortet. Efter ulykken blev der rutinemæssigt udtaget blodprøve af den omkomne til test for alkohol og euforiserende stoffer.

arrow 31-årig mand er død efter alvorlig trafikulykke ved Høng
16. januar 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 07:39
arrow Video: Person livløs efter alvorlig trafikulykke
15. januar 2020 kl. 22:01 Opdateret: kl. 22:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk