8. april 2020
Spillere og trænere fra KGB har noget at glæde sig til, når de sætter kursen mod London 6. marts.
Spillere og trænere fra KGB har noget at glæde sig til, når de sætter kursen mod London 6. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30 KGB-drenge på drømmefodboldtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 KGB-drenge på drømmefodboldtur
Kalundborg - 23. februar 2020 kl. 09:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu skal 30 drenge fra årgang 2006 i KGB ikke længere nøjes med at se og opleve fodboldstjernerne, der spiller i England, på tv.

Fra fredag den 6. marts og frem til mandag den 9. marts kommer Kalundborg-drengene helt tæt på spillerne, når de flyver til London og dagen efter de lander bliver sendt til træning hos Brentford, som ligger i toppen af den næstbedste række i England - The Championship - hvor det er topprofessionelle trænere, som tager over og giver drengene en række smagsprøver på, hvordan der trænes i England - fodboldens moderland.

Grunden til at det netop blev Brentford, der lægger anlæg til drengenes drømmetur, er bestemt ikke tilfældig. Med i Brentfords succesfulde trup er nemlig den tidligere KGB-spiller Mathias Jensen, og det faktum har været med til at bane vejen for at rejsen bliver en realitet.

Og Mathias Jensen er langt fra den eneste danske spiller i London-holdets trup, hvor også danske Thomas Frank er træner.

Drengene, som har seks KGB-trænere med, deriblandt formand Jesper Aagaard, bliver indlogeret på et hotel i London, og foruden træningen skal hele KGB-truppen opleve kampen mellem Brentford og Sheffiels Wednesday om lørdagen, og dagen efter er der lagt op til gang træning i klubben Millwall, som også har til huse i London ligesom Brentford.

I løbet af opholdet i London er der også lagt op til et møde med Mathias Jensen og måske flere af de andre danske spillere i truppen.

Klubbens to trofaste støtter, KGB Forældreforening og KGB's Venner, har med flotte tilskud en stor andel i, at turen bliver til noget for drengene.

Brentford Football Club er en engelsk fodboldklub fra bydelen Brentford i det vestlige London. Klubben blev stiftet i 1889, og »The Bees«, som er klubbens kælenavn, spiller sine hjemmekampe på Griffin Park i Brentford.

Klubbens succesperiode var i 1930'erne hvor de spillede i landets bedste række med en femteplads i 1936 som bedste placering.

Siden 2 verdenskrig har klubben spillet de fleste sæsoner i den tredje og fjerde bedste række. Fire gange har klubben nået kvartfinalen i FA Cuppen, senest i sæsonen 1988/89.

Og aktuelt spiller holdet så godt, at det ligger til at blive blandt dem, der skal spille om oprykning til Premier Leauge senere på året.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk