24. januar 2021
Drabet på Nick Jørgensen foregik på Mullerupvej 11 i Mullerup. Et sted, som flere gange har været i politiets søgelys på grund af »forskellige lyssky forretninger«. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Drabet på Nick Jørgensen foregik på Mullerupvej 11 i Mullerup. Et sted, som flere gange har været i politiets søgelys på grund af »forskellige lyssky forretninger«. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig dræbt med flere skud: Sporene er blevet kolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig dræbt med flere skud: Sporene er blevet kolde
Kalundborg - 27. maj 2019 kl. 07:02
Af Ulrik Reimann

Politiet har fået masser af henvendelser fra borgere i sagen om drabet på 29-årige Nick Jørgensen i Mullerup sidste sommer.

Men ingen af henvendelserne har bragt yderligere med sig, oplyser Camilla Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politis pressetjeneste.

arrow Læs også: Efter drab i sommer leder betjente efter spor i Slagelse

Det var søndag morgen den 8. juli, at tre mænd trængte ind i et nedlagt autoværksted på Mullerupvej i Mullerup, hvor de skød og dræbte den 29-årige Nick Jørgensen med flere skud.

De tre mænd forsvandt herefter i en sølvgrå Peugeot 206, som kørte sydpå mod Gørlev.

Udover de tre formodede gerningsmænd og den dræbte var der flere mennesker på ejendommen i Mullerup, men politiet har ikke ønsket at fortælle, hvor mange, det drejede sig om.

Ligeledes har politiet heller ikke ønsket at svare på spørgsmål om, hvad 29-årige Nick Jørgensen, som havde bopæl i Korsør, skulle på ejendommen på Mullerup den 8. juli sidste år.

Drabet, som politiet har betegnet som et opgør i det kriminelle miljø, er siden sommeren 2018 blevet efterforsket, men det har på trods af mange henvendelser fra vidner indtil videre ikke ført til anholdte, og politiet har ikke mange oplysninger om de tre formodede gerningsmænd.

- Vi har ingen signalementer af de formodede gerningsmænd, udover at de var maskerede, fortæller Camilla Broholm.

Hun tilføjer, at Midt- og Vestsjællands Politi fortsat efterforsker sagen, som politiet ikke p.t. har yderligere kommentarer til.

Umiddelbart efter skuddrabet oprordrede politiet alle personer, der har set noget i nærområdet før, under eller efter hændelsen, til at tage kontakt til politiet.

Det gjorde mange borgere, men indtil nu har deres oplysninger ikke ført politiet tættere på at kunne anholde de tre formodede gerningsmænd.

arrow 29-årig brutalt skudt ned: Politiet ransager efter nye spor i drabssag
12. december 2018 kl. 13:22 Opdateret: kl. 15:27
arrow Gerningsmænd stadig på fri fod efter skuddrab
23. august 2018 kl. 12:57 Opdateret: kl. 11:37
arrow Politiet overså spor i drabssag
24. juli 2018 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:25
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk