10. juli 2020
Den 8. juli i år blev en 29-årig mand dræbt af skud på en adresse i Mullerup. Nu ransager politiet en adresse i Slagelse i deres søgen efter spor, der kan bringe dem tættere på drabsmanden. Arkivfoto: Søren Kloster Sørensen
Den 8. juli i år blev en 29-årig mand dræbt af skud på en adresse i Mullerup. Nu ransager politiet en adresse i Slagelse i deres søgen efter spor, der kan bringe dem tættere på drabsmanden. Arkivfoto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig brutalt skudt ned: Politiet ransager efter nye spor i drabssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig brutalt skudt ned: Politiet ransager efter nye spor i drabssag
Opdateret 06. november 2019 kl. 15:27
Kalundborg - 12. december 2018 kl. 13:22
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands politi er i øjeblikket i gang med ransagning af en adresse i Slagelse, i håb om at finde spor, som kan bringe dem videre i efterforskningen i drabssagen fra Mullerup søndag den 8. juli i år.

arrow Læs også: 29-årig dræbt med flere skud: Sporene er blevet kolde

På forhånd har politiet fået rettens godkendelse af ransagningen, der gennemføres i et forsøg på at finde spor, der kan føre til opklaring af drabssagen, hvor en 29-årig mand fra Korsør blev dræbt af skud. Drabssagen er efter politiets opfattelse et lokalt opgør i et kriminelt miljø.

Politiet ønsker ikke at oplyse nærmere om adressen, hvor ransagningen foregår, og relationen til den dræbte og drabssagen, idet ingen personer hverken forventes anholdt eller sigtet i forbindelse med dagens ransagningsaktion.

Drabet blev forøvet, efter at tre mænd trængte ind på det sted, hvor den 29-årige mand opholdt sig i Mullerup. Efterfølgende flygtede mændene i en sølvgrå Peugeot 206 væk fra gerningsstedet i retning mod Gørlev.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden drabet efterlyst vidner, der har gjort observationer i området omkring drabsstedet i Mullerup og vedrørende flugtbilen både i Mullerup-området inden drabet og i forbindelse med selve flugten fra stedet. Politiet har endnu ikke fået identificeret flugtbilen, som politiet ud fra de foreliggende vidneforklaringer ikke kan beskrive yderligere.

Politiet ønsker derfor igen at efterlyse personer, der har oplysninger om flugtkøretøjet og personer, der på drabstidspunktet måtte have haft rådighed over en bil af det pågældende bilmærke, ligesom politiet stadig ønsker oplysninger eller tip i øvrigt i sagen.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller til nærmeste politi via tlf. 114.

arrow Efter drab i sommer leder betjente efter spor i Slagelse
12. december 2018 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:26
arrow Gerningsmænd stadig på fri fod efter skuddrab
23. august 2018 kl. 12:57 Opdateret: kl. 11:37
arrow Politiet overså spor i drabssag
24. juli 2018 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:25
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk