19. september 2019
Sigurd Barrett besøger i maj Kalundborg med forestillingen »Sigurd og Danmarkshistorien«. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Sigurd Barrett besøger i maj Kalundborg med forestillingen »Sigurd og Danmarkshistorien«. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 250 elever på musikalsk tidsrejse med Sigurd Barrett

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

250 elever på musikalsk tidsrejse med Sigurd Barrett
Kalundborg - 22. marts 2019 kl. 20:26
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

250 lokale skoleelever skal med på scenen, når Sigurd Barrett den 8. maj optræder i Kalundborg Hallerne med Copenhagen Phil med forestillingen »Sigurd og Danmarkshistorien«.

Her står menuen på en eventyrlig tidsrejse gennem danmarkshistorien med Sigurd Barret som guide og akkompagneret af det store symfoniorkester Copenhagen Phil.

Derudover får 250 lokale skoleelever lejlighed til at komme med op på scenen sammen med Sigurd Barret og symfoniorkesteret.

Det er et samarbejde mellem Hvidebækskolen, Kalundborg Friskole, Tømmerup Friskole,Nyrupskolen og Musisk Skole Kalundborg, der har givet eleverne muligheden for at komme til at optræde med Sigurd Barret.

- Børnene skal synge med på en del af Sigurds sange og instrumentalelever fra Musisk Skole spile med på saxofon og violin. Gennem den sidste måneds tid har børnene sammen med deres musiklærere og korledere på skolerne øvet sig på sangene, så de bliver godt klar til koncerten med Sigurd, fortæller Heidi Holme Bjerborg, der er leder af Musisk Skole i Kalundborg.

Sigurd Barret er en af danmarks mest populære familieentertainere, og har erfaring med formidling af alt fra klassisk musik, opera og jazz til Bibelens fortællinger og hans historier om de nordiske og græske guder.

Hvis man er interesseret i at opleve forestillingen skal man være hurtigt ude. I skrivende stund er der allerede solgt 400 af de 436 billetter som er sat til salg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk