19. januar 2021
Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet i Skibbrogade natten til søndag.
Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet i Skibbrogade natten til søndag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årig blev gennembanket af to mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig blev gennembanket af to mænd
Kalundborg - 12. januar 2021 kl. 10:08

Kl. 04.15 natten til søndag anmeldte en 22-årig mand fra Kalundborg, at han for 10-15 minutter siden var blevet overfaldet i Skibbrogade, efter at han var kommet ud fra en opgang og havde gået et kort stykke på gaden.

Politiet fik hurtigt kontakt til den 22-årige, der havde flere, men mindre blødende sår i ansigtet efter overfaldet. Han oplyste, at to mænd pludselig kom ud fra en personbil og overfaldt ham uden nogen forudgående kontroverser. Han blev først sparket, så han faldt omkuld, hvorefter han blev holdt fast, mens han efterfølgende blev slået flere gange i ansigtet flere gange og muligvis med en genstand i hånden. Herefter flygtede de to mænd i en sort personbil af stationcar-typen med LED-forlygter.

De to mænd blev af offeret beskrevet således: A: mand, ca. 165 cm høj, hudfarve sort, talte dansk, Han var iført en sort jakke med pelskrave, halsedisse, sorte cowboybukser og et par hvide Nike sko;

Den anden var ca. 180 cm høj, hudfarve sort, og han talte også dansk og var iført en kasket, halsedisse, en rød jakke og et par grå bukser.

Politiet ledte efterfølgende efter de to mænd og deres bil i Kalundborg efterfølgende, men fandt dem ikke. Den 22-årige oplyste, at han efterfølgende ville tage på skadestuen for at blive tilset af en læge og få registreret sine skader til sagen om et voldeligt overfaldt.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet i Skibbrogade, eller som kan give oplysninger om identiteten på de to mænd. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

ur

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk