18. oktober 2019
Pierre Dørge & The New Jungle Orchestra spiller op til fest og stemning på den første udgave af Open Air Sejerø, som finder sted 15. juni.
Pierre Dørge & The New Jungle Orchestra spiller op til fest og stemning på den første udgave af Open Air Sejerø, som finder sted 15. juni.
Foto: Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20.000 kultur-kroner til første open air på Sejerø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20.000 kultur-kroner til første open air på Sejerø
Kalundborg - 09. maj 2019 kl. 13:11
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Sejerø Udvikling ApS, Sejerø Beboerforening, Sejerø Idrætsklub, Sejerø Golfklub og gården Horsekær lørdag 15. juni byder velkommen til Open Air Sejerø for første gang sker det med 20.000 kroner fra Kalundborgs kultur- og fritidsudvalg i ryggen.

Pierre Dørge & The New Jungle Orchestra er på plakaten, når festen går i gang. Også Tin Roof Jazband fylder dagen med musik fra scenen i et arrangement, hvis budget er på 73.000 kroner.

Den første udgave af Open Air Sejerø bliver en friluftskoncert efter et koncept, hvor arrangørerne sigter mod at blive økonomisk bæredygtige. Det betyder også, som initiativtagerne præciserer, at et eventuelt overskud vil indgå som kapital til kommende arrangementer.

- Open Air Sejerø opfylder alle de kriterier, som vi i kultur- og fritidsudvalget gerne vil understøtte. Vi synes, at det er et rigtig godt initiativ, siger formanden for udvalget, Ole Glahn (B).

Formålet med Open Air Sejerø er at forbedre småøers - især Sejerøs - omdømme som et attraktivt sted at bo, leve og besøge.

Der er indsat ekstra færgeafgang klokken 22, og der er tillige arrangeret bus, der kan køre gæster fra havnen og til koncerten - med indbygget mulighed for at se lidt af den smukke natur rundt på øen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk