14. oktober 2019
Mandag startede en retssag ved Retten i Holbæk, der omfatter tiltaler for grov vold, trusler, samleje med en mindreårig, blufærdighedskrænkelse og flere voldtægter. Arkivfoto: Mik
Mandag startede en retssag ved Retten i Holbæk, der omfatter tiltaler for grov vold, trusler, samleje med en mindreårig, blufærdighedskrænkelse og flere voldtægter. Arkivfoto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig tiltalt for grov vold, trusler og flere voldtægter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig tiltalt for grov vold, trusler og flere voldtægter
Kalundborg - 08. januar 2019 kl. 12:58
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tog sin tid for anklageren at læse anklageskriftet op i en retssag der startede mandag morgen ved Retten i Holbæk.

Anklageskriftet omfattede ikke mindre end 15 forhold, der tæller samleje med et barn under 15 år, grov vold, trusler, blufærdighedskrænkelse, udbredelse af børnepornografisk materiale, tyveri samt flere tilfælde af voldtægt.

Den tiltalte er en i dag 20 år gammel mand, der på gerningstidspunktet boede i den sydlige del af Kalundborg Kommune.

Forholdene skal være begået i perioden mellem marts 2016 og marts 2017. De tre forurettede piger var dengang mellem 13 og 14 år.

Den 20-årige er tiltalt for at have tiltvunget sig sex med de dengang mindreårige piger. Han skulle blandt andet have tvunget den ene pige til at have samleje med sig ved at holde en kniv mod hendes lår. Han er også tiltalt for at have fastholdt en af de andre piger, mens han barberede hendes øjenbryn af, brændte hende med cigaretter og en opvarmet gaffel, og klippede i hendes hår. Samtidig er han tiltalt for at have filmet at han havde oralsex med den ene pige og for derefter at have delt filmen med flere andre.

Derudover er den 20-årige tiltalt for at have deltaget i vold og røveri mod to mænd på Hundige Station den 13. januar 2017.

Den 20-årige erkendte at have tildelt en anden mand enkelte slag med en flad hånd på stationen, men nægtede sig ellers skyldig i alle anklager.

Han erkendte dog at have haft sex med de tre forurettede piger ved flere lejligheder, men afviste, at han havde været klar over, at de var mindreårige.

- Jeg blev introduceret til dem af mine kammerater, og gik ud fra de var jævnaldrende med dem. Jeg spurgte en af dem, hvor gammel hun var, da vi mødtes, og hun svarede 16 år. Det valgte jeg at tro på, forklarede han i retten.

Mandag afgav den 20-årige og en 19-årig kvinde, der er medtiltalt i et enkelt forhold forklaring i retten.

I de kommende dage vil de tre forurettede piger samt flere andre vidner skulle afgive forklaring.

Der forventes at blive afsagt dom omkring skyldsspørgsmålet i sagen den 31. januar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk