7. december 2019
Lis Sørensen er med i det store pop-show.
gallery icon

Se billedserie

Lis Sørensen er med i det store pop-show.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 år på banen: Stjerne-besat festival-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 år på banen: Stjerne-besat festival-show
Kalundborg - 09. august 2019 kl. 23:10
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af 20-året for den første Kalundborg Rock'er familiefestival på Gisseløre i Kalundborg disker arrangørerne lørdag fra kl. 12.45 op med et overdådigt, stjerne-besat show på Store Scene med blandt andre Lis Sørensen, Burhan G og duoen L.I.G.A, der alle har været på scenen på festivalen i de 20 forgangne år.

I showet giver de hver tre-fire smagsprøver på deres hits.

Først på banen er Peter Molzen fra Peter & De Andre Kopier, derefter følger Lis Sørensen, Nicky Russell og Ihan Haydar, tilsammen L.I.G.A, Jimmy Bacoll (tidligere Colding) fra Zididada, Michael Falch og til sidst Anders Blichfeldt, tidligere forsanger i Big Fat Snake.

- Han var jo med, da det hele startede i 2000, så det er meget naturligt, at han slutter af, siger festival-talsmand Johnny Elmelund.

Alle pop-stjernerne har bandet Hit Machine i baggrunden for deres numre. De har på skift haft en øvegang med bandet, som derefter har samlet hele herligheden til en fælles koncert, der kører i 92 minutter.

- Det bliver stort. De er jo store navne allesammen, og de har allesammen spillet hos os, flere af dem som hovednavne. Jeg glæder mig meget til at opleve det, siger Johnny Elmelund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk