23. november 2017
Indbrudstyvene har haft godt gang i Nordvestsjælland i de seneste dage. (Arkiv)
Indbrudstyvene har haft godt gang i Nordvestsjælland i de seneste dage. (Arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19 indbrud: Smykker, værktøj og griseri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19 indbrud: Smykker, værktøj og griseri
Kalundborg - 20. marts 2017 kl. 10:33
Af Cecilie Lunding Tolversen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har modtaget en lang række anmeldelser om indbrudtyverier i Nordvestsjælland.

Masser af indbrud i Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi har i weekenden modtaget en række anmeldelser af indbrud i Holbæk Kommune. Det ene var i Regnbuen i Holbæk, hvor tyven stjal tre herreure af mærket Seiko og to af mærket Fossil, to dameure af mærket Skagen, en lotusring og række guldsmykker. I Stjernedalen i Holbæk blev der stjålet en guldring med indgravering og tre diamanter og et digitalkamera. Det tredje indbrud var på Jeppes Torp i Tjebberup, hvor der blandt andet blev stjålet kontanter. Det sidste var på Strædesbakken i Tjebberup, hvor der ikke er overblik over tyvekosterne endnu. Derudover har der været et indbrud i Ewalds Have i Holbæk og i en virksomhed på Springstrup, hvor tyven stjal otte stole.

Pas stjålet under indbrud

Under et indbrud lørdag stjal tyven blandt andet en computer, et stereoanlæg og et pas fra et hus på Slagelsevej i Kalundborg. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at tyven brød en bagdør til køkkenet op.

To indbrud på samme vej

Fredag blev der anmeldt to indbrud på Kvædevej i Nykøbing Sjælland. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at indbruddene kan være sket indenfor den sidste en til to uger. Begge steder er tyven kommet ind ved at bryde en dør op. Der er ikke overblik over stjålne genstande endnu.

Tyv knuste vindue

En tyv brød i perioden mellem torsdag og lørdag ind i et sommerhus på Granhækken i Nykøbing Sjælland. Tyven kom ind ved at knuse et køkkenvindue. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der endnu ikke har en endelig liste over, hvad der blev stjålet.

Tyv stjal møbler fra hus

En indbrudstyv har på et tidspunkt i løbet af den sidste måned brudt ind i et hus på Osvejen i Bjerge Sydstrand. Tyven har ifølge Midt- og Vestsjællands Politi ikke rodet i huset, men gået efter de lidt større genstande. En grå hjørnesofa til fem personer, en Blomberg vaskemaskine og tørretumbler og to elevations-senge blev stjålet.

Indbrud i Svinninge Hallen

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der i tidsrummet mellem lørdag klokken 17 og søndag klokken 9.15 var indbrud i Svinninge Hallen i Svinninge. Tyven forsøgte først at bryde en dør til et boldrum op i en fritliggende pavillonbygning. Det lykkedes tilsyneladende ikke. Derfor knuste gerningsmanden den øverste rude i døren for at tvinge sig ind. Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget fra pavillonen. Det gjorde der heller ikke fra bygningen i modsatte side, selvom indbrudstyven også her knuste et vindue for at komme ind.

Tørstig tyv stjal værktøj

En tyv stjal, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, en masse alkohol og værktøj fra et sommerhus på Th Jensensvej i Klint. Tyven aflistede en rude i en dør og brød desuden en dør til et skur op. Tyven stjal en skruemaskine, en boremaskine og en vinkelsliber af mærket DeWalt. En stiksav og en borhammer af mærket Bosch. Seks stemmejern og otte skruetrækkere af mærket Bahco. Desuden stjal tyven øl, sodavand, whiskey Tullamore, Fernet Branca, en flaske 23-år gammel Azcapa rom, otte flasker hvidvin Novas, seks flasker rødvin, et sjal, en Peak Performance jakke, et par Asics løbesko, Ray Ban briller, tre indskudsborde, et fjernsyn, parfume, seks uldplaider og to pilekurve. Indbruddet er sket først på måneden.

Indbrudstyv ødelagde møbler

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en tyv i perioden mellem tirsdag og fredag brød ind i et sommerhus på Gammelgårdsvej i Stårup ved at bryde et vindue op. Tyven stjal nogle vinduer, en flyttekasse med brugskunst heriblandt sølvtøj, porcelæn, vinflasker, en radioforstærker og nogle plader. Under indbruddet blev en række møbler desuden beskadiget.

Indbrud i musikefterskole

Fredag kort før midnat var der indbrud i Sejergaardens Musikefterskole på Sejergårdsvej i Tølløse. Der blev fundet skrabemærker i en vinduesramme, men der var ingen synlige tegn på, at tyven kom ind i bygningen, og intet er tilsyneladende stjålet. Det er muligt at indbrudstyven ikke kom videre end det ene rum, da alarmen i de resterende rum ikke gik i gang. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Tyve kravlede ind ad åbent vindue

En mand og en kvinde brød ifølge Midt- og Vestsjællands Politi fredag klokken lidt over 12 ind i en landejendom på Rømøvej i Nykøbing Sjælland. De er muligvis kravlet ind gennem et åbent vindue på første sal, da der ikke er tegn på brud i døre eller vinduer. De stjal 1000 kroner fra en plastikbøtte i køkkenet og flere kontanter fra en pengekasse i ejendommens kontor. Tyvene beskrives som henholdsvis en mand af dansk udseende i 25 til 30-års alderen, mellem 180 og 190 centimeter høj, spinkel og med lyst hår. Desuden havde han hvide briller på og kort hår i siderne og langt fedtet hår på toppen. Han havde muligvis en mørk vindjakke på og en mørk striktrøje med noget rødt på ærmet, grå bukser og brune støvletter med hvid kant. Kvinden var også dansk af udseende, almindelig af kropsbygning, cirka 160 centimeter høj, lysebrun i huden på grund af make-up eller sol og iført en beige jakke og et beige tørklæde om hovedet.

Indbrud i Yderby Lyng

I tidsrummet mellem torsdag klokken 12 og fredag klokken 17.30 brød en tyv ind i et sommerhus under renovering på Majrosevej i Yderby Lyng. Tyven kom ind ved at bryde en skydedør op. Der er ifølge Midt- og Vestsjællands Politi endnu ikke overblik over stjålne genstande.

Tyv hældte olie på gulvet

I slutningen af sidste uge var der tre indbrud i Kisserup på Tuse Næs. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. To af dem var på Trehøjvænge. Under det første blev der ikke stjålet noget, men til gengæld havde indbrudstyven rodet lidt og hældt madolie ud i hele badeværelset. Under det andet indbrud blev der dog stjålet et fjernsyn, to senge med boxmadrasser, en madras til en elevations-seng, tøj, seks stole, 12 vinflasker, en PH-lampe og en støvsuger. Det sidste indbrud var på Grønhøjvænge, hvor der endnu ikke er overblik over, hvad der blev stjålet.

Trykmærker på vinduesrammer

En tyv brød fredag lidt over klokken to om eftermiddagen ind i et sommerhus på Poppelvej i Nykøbing Sjælland. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi brød tyven et vindue op, og desuden blev der fundet trykmærker på andre vinduesrammer i huset, selvom vinduerne ikke var brudt op.

Tyv rodede i klædeskab

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kom en tyv i perioden mellem fredag og søndag ind i et hus på Egebjergvej i Kildehusene ved at bryde et vindue op. Tyven rodede i et klædeskab og nogle skuffer før vedkommende stak af igen. Der er ikke overblik over, hvad tyven stjal.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk