17. september 2021
Politiet var massivt til stede i Gørlev torsdag aften, efter en 19-årig mand fra Kalundborg blev stukket i halsen med en kniv. Foto:  Lind Foto/Byrd
Politiet var massivt til stede i Gørlev torsdag aften, efter en 19-årig mand fra Kalundborg blev stukket i halsen med en kniv. Foto: Lind Foto/Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 19-årig fik kniv i halsen: Sådan har han det nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig fik kniv i halsen: Sådan har han det nu
Kalundborg - 13. september 2021 kl. 10:23
Af Thomas Rye

Den 19-årig mand der torsdag blev fløjet til Rigshospitalet, efter at han blev stukket i halsen med en kniv udfor Gørlev Skole er blevet udskrevet. Politiet håber vidneudsagn fra den 19-årige og flere andre vidner kan lede til en anholdelse.

arrow Læs også: Teenager fløjet til Rigshospitalet: Stukket med kniv i halsen

Det lød alvorligt da Midt- og Vestsjællands Politi modtog en anmeldelse om at en 19-årig mand fra Kalundborg var blevet stukket i halsen med en kniv på en grund ved Gørlev Skole. Myndighederne tog da heller ikke nogen chancer, og en lægehelikopter blev sendt til stedet og fløj den 19-årige til behandling på Rigshospitalet.

- Heldigvis viste den 19-åriges skader sig at være mindre alvorlige end man oprindeligt havde troet. Han er således udenfor livsfare og er blevet udskrevet fra hospitalet, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Politiet mødte talstærkt op i Gørlev torsdag aften efter de modtog anmeldelsen, området omkring gerningsstedet blev undersøgt med politihunde, og politiet har afhørt flere vidner i sagen, heriblandt den 19-årige selv.

- Vi har indsamlet en stor mængde information, og arbejder nu på at få bekræftet de forskellige vidneudsagn. Når det er gjort, vil vi kunne se om der er grundlag for at kunne anholde en eller flere personer i sagen, fortæller Martin Bjerregaard.

Politiet modtog anmeldelsen om knivstikkeriet torsdag aften klokken 22.21.

Midt- og Vestsjællands Politi modtager fortsat gerne oplysninger i sagen fra personer, som har informationer om knivstikkeriet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk