22. juni 2021
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig pige alvorligt skadet efter voldsom trafikulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig pige alvorligt skadet efter voldsom trafikulykke
Kalundborg - 11. januar 2021 kl. 05:59
Af Christina Ledertoug

Klokken 00.46 natten til mandag fik Midt og Vestsjællands Politi et opkald fra akutmodtagelsen på Holbæk Sygehus, om, at flere mandlige personer havde indbragt en 18-årig alvorligt tilskadekommen pige.

arrow Læs også: 18-årig alvorligt kvæstet i mystisk trafikulykke

Det har efterfølgende vist sig, at gruppen af personer har været kørt galt på Holbækvej i Kalundborg ved Værslev. Her fandt politiet nemlig en Citroen, som var forulykket.

Det oplyser vagtchefen til sn.dk.

Den 18-årige pige, der er fra Nykøbing Sjælland, kom alvorligt til skade som følge af ulykken, og hun er indlagt på intensiv med brud på nakken.

Politiet ved endnu ikke, hvor mange der helt præcist har været i bilen, eller hvem der har været føreren. Gruppen af voksne mænd fra Kalundborg, som politiet mødte på sygehuset, har ikke været særligt meddelsomme over for politiet. Dog er det en gruppen af mænd, som politiet kender i forvejen.

Der har været en bilinspektør på ulykkestedet, og politiet skal i dag undersøge sagen nærmere for at kunne finde ud af, hvem der har været føreren, og hvad der præcist er sket.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk