15. december 2019
Der er sket omfattende skader på selve kirkemuren ud til Strandvejen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Der er sket omfattende skader på selve kirkemuren ud til Strandvejen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16-årig kørte ind i kirkemur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årig kørte ind i kirkemur
Opdateret 16. juli 2019 kl. 10:59
Kalundborg - 16. juli 2019 kl. 10:50
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst 20 meter af kirkemur fra 1939 er væltet eller revnet efter voldsomt møde natten til søndag med personbil, ført af spirituspåvirket dreng fra Gørlev. Ingen af tre unge i bilen kom til skade.

*
- Først og fremmest er jeg bare glad for, at ingen af de tre unge i personbilen, der kørte ind i kirkemuren, kom noget til. Men vi er naturligvis berørt af de skader, der er sket på muren, og som også er gået ud over gravsten på kirkegården.

Sagt af formanden for menighedsrådet for Kirke Helsinge og Reersø Kirker, Inger Jensen, Reersø, efter et voldsomt uheld midt på natten til søndag, hvor en spirituspåvirket 16-årig fra Gørlev uden førerret kørte en mindre personbil ind i kirkemuren på Strandvejen på Reersø.

Mange meter af kirkemuren er væltet og et tilsvarende stykke er revnet. Ialt ikke under 20-25 meter. Muren er opført i 1939 og skærmer kirkegården fra Strandvejen.

- Der er naturligvis tale om en forsikringssag, og den er allerede sat i værk, således at den ødelagte mur hurtigst muligt kan genopbygges, tilføjer menighedsrådets formand.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at uheldet skete klokken 2.29 natten til søndag. Ikke længe efter var en patruljevogn til stede ved uheldsstedet.

- Der er tale om et solo­uheld, hvor personbilen blev totalskadet. Men i modsætning til køretøjet kunne alle de tre unge forlade bilen uden skrammer, oplyser politiet.

- Den 16-årige dreng fra Gørlev blev sigtet og anholdt for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Drengens værge samt de sociale myndigheder er blevet underrettet om episoden, tilføjer Midt- og Vestsjællands Politi.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk