22. marts 2019
51 ryttere repræsenterer Rynkeby Vestsjælland, når turen til Paris sættes i gang fra Slagelse om en uge. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

51 ryttere repræsenterer Rynkeby Vestsjælland, når turen til Paris sættes i gang fra Slagelse om en uge. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15.000 kr. til Rynkeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15.000 kr. til Rynkeby
Kalundborg - 23. juni 2018 kl. 14:49
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Målet var 10.000 kroner i salg af jordbærkager i ugens løb i Kvickly på Elmegade. Men det tal blev pænt overgået af kunderne, og da butikschef Kirsti Thygesen og Kvickly lagde ekstra penge oven i hatten, kunne holdkaptajn Niels Urban Hansen tage imod en check på 15.000 kroner til cykelholdet fra Rynkeby Vestsjælland, der straks donerer pengene videre til Børnecancerfonden.

For det er det, det først og fremmest handler om, når tusinder af danskere hvert år cykler til Paris: At støtte kræftsyge børn.

Den officielle afsked lørdag med Kalundborg blev en særdeles positiv begivenhed. Rynkeby Vestsjælland, med klubhus i Herslev ved Høng, tæller ryttere fra Slagelse, Sorø - og naturligvis Kalundborg. 51 er i sadlerne i år. når den officielle start går næste lørdag, fra Slagelse, med holdkaptajn Niels Urban og vicekaptajn Ole Olsen i front.

Det var Niels Urban Hansen, der præsenterede alle rytterne og det stærke hold af servicemedarbejdere med to vaskeægte veteraner i spidsen, Jette og Jens Peter Bokmand, der har gennemført fem Pariserture i karavanen bag rytterne.

Kirsti Thygesen bød velkommnen - også til »lærerbandet« Fernis, som leverede fin underholdning.

Borgmester Martin Damm, der selv har deltaget og gennemført turen til Paris, ønskede rytterne en rigtig god tur: I er på vej mod en stor oplevelse.

BR

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk