19. januar 2020
Lørdag fejrede man i Spangsbro Tømmerup Brugsforenings 150 års fødselsdag. I den anledning slap man 150 balloner fri i luften, da starten gik på årets udgave af Tømmerup Løbet.  Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Lørdag fejrede man i Spangsbro Tømmerup Brugsforenings 150 års fødselsdag. I den anledning slap man 150 balloner fri i luften, da starten gik på årets udgave af Tømmerup Løbet. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 150-årig fødselar fejret med balloner og løbetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

150-årig fødselar fejret med balloner og løbetur
Kalundborg - 20. april 2019 kl. 11:13
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Parkeringspladsen foran Tømmerup Brugs myldrede lørdag formiddag med mennesker. Brugsen kan i år fejre sin 150 års fødselsdag, og i den anledning inviterede Tømmerup Brugs på morgenbrød.

Blandt gæsterne var næstformand i Coop Ambas bestyrelse Bjarne Dybdahl Andersen.

- De seneste år har været udfordrende for dagligvarebutikkerne med øget nethandel og ændret indkøbsmønstre, men jeg er sikker på, at de mennesker der for 150 år siden åbnede Tømmerup Brugsforenings stod med endnu større udfordringer. De skulle både opbygge kapital, varelager og loyale kunder. At vi står her i dag er et bevis for at det lykkedes, sagde han i sin tale til fødselaren.

Fejringen af den 150 års fødselsdag var i år slået sammen med en anerledes ny tradition: den tredje udgave af Tømmerup Løbet.

Da løbet blev skudt i gang slap man 150 farvestrålende balloner løs i luften, for at markere den runde fødselsdag.

I år deltog omkring 200 motionister i løbet der indsamlede godt 15.000 kroner til fordel for Børnecancerfonden. Det er en lille fremgang siden sidste år, hvor man indsamlede 14.750 kroner til det gode formål.

Fejringen af Tømmerup Brugsforening fortsatte ud på dagen. Brugsen havde bestilt en pølsevogn til at servicere sultne kunder, over middag blev der lavet stort kagebord til de lækkersultne og om eftermiddagen blev der holdt auktion til fordel for Tømmerup Brugs.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk