24. maj 2019
På lørdag går det løs igen på spinningcyklerne. Til fordel for ungdomsarbejdet i KGB. Privatfoto
På lørdag går det løs igen på spinningcyklerne. Til fordel for ungdomsarbejdet i KGB. Privatfoto
Foto: ReklameService - Erik Johnsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15. udgave af Tour de KGB på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15. udgave af Tour de KGB på lørdag
Kalundborg - 10. december 2018 kl. 07:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lørdag den 15. december er der otte personer, der virkelig kommer til at svede. Det gør de på Solskinspladsen fra klokken 11, hvor 15. udgave af Erhvervsklub KGB's Tour de KGB finder sted.

Det er et sponsor-event, hvor otte ryttere samlet har skaffet 70 sponsorater, der hver betaler 50 kroner per kørt kilometer - dog maksimalt 2.000 kroner, hvilket svarer til 40 kilometer.

- Jeg har en forventning om, at rytterne samlet kører 140.000 kroner ind til ungdomsarbejdet i KGB, og det kræver, at vi alle cykler de 40 kilometer i løbet af en time, fortæller Steen Huusom, bestyrelsesmedlem i KGB Erhvervsklub.

Han har endnu en gang stået for koordineringen af eventen, og han er selv blandt de otte ryttere, der stiller til start. Når det går løs på spinningcyklen, så er det Nybolig, Steen Huusom repræsenterer. De syv andre deltagere er: Steen Jensen, Punkt 1, Lars Bo Kristensen, SMJ Revision, Anne Bryde, Sjællandske Medier, Johnny Elmelund, Vin Til Maden, Arne Laursen, Multi-Tech, Ejnar Fast, KGB og Michael Rasmussen fra Meny. Han er den eneste debutant i løbet, mens de øvrige tidligere har taget den hårde tour.

For tilskuerne bliver der også noget at komme efter - det er jo altid er sjovt at se, hvordan rytterne storsvedende kæmper på deres spinningcykler for at nå målet - men derudover er der også mulighed for at vinde nogle attraktive gavekort fra Vores Kalundborg. Man skal blot komme med et bud på, hvor mange kilometer de otte ryttere cykler samlet.

SBK Event sørger for, at der bliver sat pavilloner op på Solskinspladsen, så rytterne kan cykle i tørvejr.

Undervejs i løbet er det Kjeld Christensen fra Sparekassen Sjælland-Fyn, der speaker - både for at opmuntre rytterne og underholde tilskuerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk