27. maj 2019
Det er arkitektfirmaet Elkier + Langeskov, der har tegnet det kulturbyggeprojekt, som foreningslivet i Høng gerne vil erstatte med byggeri, som byen har brug for.
Det er arkitektfirmaet Elkier + Langeskov, der har tegnet det kulturbyggeprojekt, som foreningslivet i Høng gerne vil erstatte med byggeri, som byen har brug for.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Drop megadyrt projekt og giv foreningsliv mere plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Drop megadyrt projekt og giv foreningsliv mere plads
Kalundborg - 16. oktober 2018 kl. 13:59
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høng har brug for et projekt, som betyder, at foreningerne får bedre vilkår end vi har i dag. Men byen har også brug for et projekt, som vi kan stå sammen om. Det kan vi ikke med det, der ligger på bordet.

Så direkte udtrykker en af lederne i Høng Gymnastikforening, Torben Kelvin Jensen, sig som baggrund for, at han er en af de foreningsfolk, der har forladt styregruppen bag det kultur- og halbyggeri, som synes at blive op til 15 millioner kroner dyrere end de 45 millioner kroner, der er afsat.

Kommunalbestyrelsen har fundet ekstra 10 millioner kroner, men det rækker ikke, hvis gravemaskinerne skal i jorden for at opføre det projekt, som Elkiær + Ebbeskov Arkitekter har tegnet, og som Lokale- og Anlægsfonden bidrager med 10 millioner kroner til. derfor forhandler Kalundborg Kommune i øjeblikket med både entreprenør og håndværkere for at finde en løsning.

Torben Kelvin er meget direkte:

- Byens foreninger har brug for mere plads. Det er det, vi har bedt om i mange år. Og flere hundrede gymnaster i Høng GF har konkret brug for ekstra faciliteter, der giver os de nødvendige rammer. I stedet får vi et fint og flot kulturbyggeri, der ikke opfylder nogen af de konkrete behov, siger han.

Dit råd til de folkevalgte er at sætte byggeriet på pause - og skabe et nyt?

- Ja. Sådan ser jeg det. Og jeg er ikke alene. Hvis det fremlagte projekt gennemførss, går der givet mange år, før foreningslivet kan vende tilbage og få det, vi - og byen - ønsker. Drop det aktuelle projekt og skab et nyt, som skaber glæde og som kan bruges.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk