19. november 2018
Enhedslisten - her Jesper Hjelm Kristensen og Niels Erik Danielsen - udgiver valgfolder på arabisk og kurdisk og arbejder på én på farsi.
Enhedslisten - her Jesper Hjelm Kristensen og Niels Erik Danielsen - udgiver valgfolder på arabisk og kurdisk og arbejder på én på farsi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgfolder på dansk, arabisk og kurdisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgfolder på dansk, arabisk og kurdisk
Opdateret 08. november 2017 kl. 12:01
Kalundborg KV17 - 08. november 2017 kl. 11:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Enhedslisten udgiver en valgfolder på arabisk og kurdisk og arbejder på også at udgive en på farsi. Farsi er persisk, og sammen med dari er det en fællesbetegnelse for iransk, afghansk og tadsjikisk, oplyser kommunalbestyrelsesmedlem for Enhedslisten i Kalundborg, Niels Erik Danielsen.

Den danske tekst i folderen opfordrer til at stemme på Enhedslisten til kommunalvalget 2017, og det forklares, at Enhedslisten er Danmarks rød-grønne parti.

»Enhedslisten kæmper for borgernes ret til et godt og trygt liv, uanset hvor de kommer fra, og vi kæmper for miljøet. Vi ønsker et samfund hvor ligheden er størst mulig, hvor borgerne behandles med respekt og hvor vi passer på miljøet og naturen. Vi kæmper for bedre uddannelsesmuligheder, for religionsfrihed, ligestilling, integration og retssikkerhed. For os er det vigtigt at alle, uanset alder og etnisk baggrund, får de bedste betingelser for et værdigt liv«, står der i folderen.

Enhedslisten oplyser desuden, at alle, der har boet i Danmark i mindst tre år, har ret til at stemme, og man behøver ikke at være dansk statsborger.

- Modtager man ikke et stemmekort til valget med posten, så kontakt borgerservice i Kalundborg, lyder opfordringen fra Enhedslistens Niels Erik Danielsen.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk