14. december 2018
Tilhørerne til vælgermødet på Åvangen i Svebølle fik rig mulighed for at stille spørgsmål til de opstillede kandidater. Foto: Søren Kloster Sørensen
Tilhørerne til vælgermødet på Åvangen i Svebølle fik rig mulighed for at stille spørgsmål til de opstillede kandidater. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle opfordret til at stå sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle opfordret til at stå sammen
Kalundborg KV17 - 14. november 2017 kl. 22:51
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kandidater fra ti partier og lister var tirsdag aften repræsenteret til vælgermødet på Aktivitetscenter Åvangen i Svebølle.

Lokalrådet i Svebølle havde sendt invitationen ud, og salen var fuld af lokale vælgere, som havde fravalgt begyndelsen af fodboldherrenes skæbnesvangre VM-playoff-kamp mod Irland til fordel for lokale spørgsmål til de opstillede kandidater.

Det overordnede tema for valgdebatten var da også de mindre samfund, og fra begyndelsen blev der fra flere sider opfordret til at oprette lokalråd - som man gjorde for fire år siden i Svebølle - for at forøge chancen for at komme til orde over for kommunen.

- Vi bevarer kun de små samfund, hvis vi gør noget aktivt ved det, og der spiller lokalrådene en væsentlig rolle. Det kræver, at mennesker går sammen for at udvikle de små byer, for ellers kan det nogle gange være svært at råbe politikerne op, lød det eksempelvis fra Niels Erik Danielsen (Ø).

Fra tilhørerne blev der stillet konkrete spørgsmål til politikerne - blandt andet om internettets betydning for at lokke folk til.

- Bredbånd er meget vigtigt. Det er det, der skal til, hvis folk skal bosætte sig, og bosætning er Alfa og Omega for at udvikle og holde liv i de små byer. Hvis I spørger mig, er internet en nødvendighed i dag, og det skal prioriteres på niveau med kloakker og infrastruktur, sagde Lasse Jensen fra Liberal Alliance.

Læs mere i Nordvestnyt onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk