24. maj 2019
Der var livlig diskussion rundt om ved bordene onsdag aften i Buerup Forsamlingshus. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Der var livlig diskussion rundt om ved bordene onsdag aften i Buerup Forsamlingshus. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt hus til valgdebat i Buerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt hus til valgdebat i Buerup
Opdateret 08. november 2017 kl. 23:04
Kalundborg KV17 - 08. november 2017 kl. 22:26
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fyldt op ved alle borde og masser af lyst til diskussion, da der onsdag aften var vælgermøde i forsamlingshuset i Buerup.

Det var den nydannede landsbyklynge mellem småbyerne på egnen, som havde inviteret til mødet, og det var også i høj grad landsbyernes vilkår, som var på dagsordenen for kandidaterne for de 12 lister og partier, som var repræsenteret.

Ordstyrer Niels Henrik Baunegaard Nielsen stod for at lede slagets gang med indledende præsentationsrunder, spørgsmål fra salen og til sidst samtaler rundt ved bordene, hvor tilhørerne kunne tale direkte med kandidaterne.

Der var bred enighed om at gøre mere for bosætningen og aktiviterne i lokalsamfundene - blandt andet ved at støtte borgernes egne initiativer økonomisk fra kommunal side.

- Selvfølgelig er Kalundborg by i høj grad den økonomiske motor, men vi må ikke glemme landsbyerne. De stærke landsbysamfund skal sikre sammenhængskraften i kommunen, lød det blandt andet fra den konservative kandidat Jesper Wienmann Hansen.

Det var et synspunkt, som vækkede genklang hele linjen rundt - også hos Mangfoldighedslistens Nanna Andreasen: - Vi bliver nødt til at arbejde meget seriøst på, at hele kommunen bliver synlig. Landsbyerne må ikke blive glemt, så for mig er der ikke tvivl om, at landsbysamarbejder er den vej, vi skal. Der er masser af ildsjæle rundt om i de små landsbyer, og dem skal vi bakke op om, sagde hun.

Læs mere fra vælgermødet i Buerup i Nordvestnyt torsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk