20. oktober 2021
Fire glade nyvalgte socialdemokrater sammen med deres spidskandidat. Fra Venstre er det Aase Due, Lars Kuhre Mortensen, Kirstine Vesterskov Olsen, spidskandidat Gunver Jensen og Sylvester Agbedoglo. Foto: Thomas Rye
Fire glade nyvalgte socialdemokrater sammen med deres spidskandidat. Fra Venstre er det Aase Due, Lars Kuhre Mortensen, Kirstine Vesterskov Olsen, spidskandidat Gunver Jensen og Sylvester Agbedoglo. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De kom ind og de røg ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De kom ind og de røg ud
Kalundborg kommunalvalg - 22. november 2017 kl. 04:06
Af Thomas Rye

Med hele 13 nye ansigter i Kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune, er der også mange lokale kommunalpolitikere i de sidste fire år, som der ikke er blevet plads til i den nye kommunalbestyrelse.

arrow Læs også: Sejerøs ø-repræsentanter fundet

På forhånd havde Socialdemokraterne måtte tage afsked med Kaj Buch Jensen og Sten Drejø, der begge havde meddelt at de ikke ønskede at genopstille. Derudover måtte partiet imidlertid også sige farvel til Marianne Madsen og Maja Hansen, der ikke opnåede genvalg.

Til gengæld fortsætter veteranerme Gunver Jensen og Hanne Olesen i Kommunalbestyrelsen. De to får selskab af seks nye Socialdemokrater: Kirsten Rask, der i to perioder har siddet i Regionsrådet for partiet, samt af Kristine Vesterskov Olsen, Aase Due, Lars Kuhre Mortensen, Abdullahi Gutale og Sylvester Agbedoglo.

I Venstre havde man på forhånd taget afsked med Johnny Lihme og Svend Erik Autzen, der ikke genopstillede. Partiet havde også sagt farvel til Jimmy Sørensen, der havde forladt partiet til fordel for Liberal Alliance. Tidligt onsdag morgen stod det imdilertid klart, at partiet også måtte sige farvel til Torben Toft Andersen og Anita Winther, der ikke opnåede genvalg.

I stedet får partiet fire nye mandater i Malene Grandjean, Kristian Kallenbach, Thomas Pedersen og Dan Hansen.

I Dansk Folkeparti er der plads til to nye ansigter. Lis Dannenberg havde forladt partiet til fordel for Nye Borgerlige, mens Peer Justesen ikke opnåede genvalg. De to erstattes af tidligere borgmester i Bjergsted Kommune Gert Larsen og afHans Kurt Jørgensen.

SF vender også tilbage i Kommunalbestyrelsen nu repræsenteret af Thomas Hiorth. Til gengæld mister Enhedslisten og Det Radikale Venstre hvert et mandat og må tage afsked med henholdsvis Jesper Hjelm Kristensen og Jeppe Hedegaard Sørensen.

arrow Anita Winther: Det er en lussing ikke at blive valgt ind
22. november 2017 kl. 11:46 Opdateret: kl. 11:46
arrow Skolepiger til valgaften
22. november 2017 kl. 03:08 Opdateret: kl. 03:08
arrow Skuffede konservative: Vi var ikke synlige nok
22. november 2017 kl. 01:53 Opdateret: kl. 01:53
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk