22. september 2019
Slagter Klaus Flensmark fra Slagteren i Knabstrup, med frisk lammekød fra en lokal opdrætter. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Slagter Klaus Flensmark fra Slagteren i Knabstrup, med frisk lammekød fra en lokal opdrætter. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velsmagende slagter-nyheder gør det nemt at have gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velsmagende slagter-nyheder gør det nemt at have gæster
Jyderup Posten - 15. april 2014 kl. 14:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Knabstrup: Slagteren i Knabstrup har fundet på noget smart for dem der vil have det nemt, selv om de får gæster i Påsken.

De færdiglavede pålægsfade med pålæg efter eget valg, eller med leverpostej, rullepølse og forskellige former for spegepølser, kan hurtigt gå hen og blive populære. De laves klar til afhentning, så man kan sætte dem direkte på påskebordet.

Vil man supplere med andet pålæg, er der masser at vælge imellem hos slagteren. Man kan eksempelvis købe sin leverpostej som »bag-selv« udgave, eller man kan vælge imellem skinkesalat, wienersalat, sommersalat, krabbesalat eller italieks salat. I den røgede afdeling kan fremhæves hjemmerøget hamburgerryg, røget mørbrad, røgede kamben og røget culotte.

- Det er jo ikke alle der skal have den klassiske påskefrokost. Nogle inviterer til »påskegrill-komsammen«, og så er det jo bøffer, stege og pølser der er på menuen. Vi har derfor også sørget for at have friskt lammekød, så påsketemaet kan holdes i hævd, også ude på grillen, siger Jonna Hansen fra Slagteren i Knabstrup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk