23. november 2017
Coach Fabio Pellissero (stribet trøje) og ligaherrerne i volleyball er klar til et kæmpe for endnu en finaleplads når toppen af dansk volleyball spiller play off i de næste tre weekender
Coach Fabio Pellissero (stribet trøje) og ligaherrerne i volleyball er klar til et kæmpe for endnu en finaleplads når toppen af dansk volleyball spiller play off i de næste tre weekender
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleyhold helt på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyhold helt på toppen
Ishøj - 03. marts 2016 kl. 13:03
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Volleyball: Volleyballsæsonen nærmer sig sit højdepunkt for de bedste volleyballspillere fra Greve-Vallensbæk-Ishøj-området

I herre ligaen overraskede Ishøj Volley allerede før jul med at kæmpe sig hele vejen til en pokalfinale mod de regerende pokalmestre fra Marienlyst Odense.

Det var en finale, der dog blev tabt med 1-3.

Semifinalen blev derimod vundet efter en kamp mod Middelfart Volleyballklub.

Og netop de to fynske hold bliver igen modstanderne, når de afsluttende kampe går i gang i jagten på DM-guldet.

Fremragende sæson
- Det har indtil nu været den mest fremragende sæson, hvor vi udover pokalsølvet kan notere os for en 4.plads i Volleyligaens grundspil, fortæller ligamanager i Ishøj Volley, Erling Böttcher.

- Det har været en stor oplevelse at vi fra at være de klart undertippede nu for alvor er kommet ind på lystavlen, både i Volleyballdanmark, men også med megen medieomtale rundt omkring i Danmark siger han videre.

Slutspillet
I semifinalerne skal Ishøj Volley (nr.4 i grundspillet) i såkaldt play off-pulje med Marienlyst Odense (nr.2) og Middelfart VK (nr.5). Holdene skal møde hinanden to gange, og det samme skal holdene i den anden play-off-pulje (Gentofte, Hvidovre, Lyngby-Gladsaxe). Herefter går 1'erne videre til to kampe om guldet. 2'erne går videre til to kampe om sølvet. 3'erne spiller en enkelt kamp om 5.-6.pladsen.

Håb om medalje
- Alle hold har vi vundet over og tabt til. Så alt kan ske. Vores målsætning fra sæsonstarten var en plads midt i rækken, men den er allerede indfriet. Nu gælder det at nå en medalje. Det vil være en stor triumf, uanset hvilket metal den måtte være lavet af, lyder det fra manageren om forventningerne til slutspillet.

Semifinalerunderne afvikles som et samlet stort stævne, hvor også kvindernes semifinalepuljer afvikles. Ishøj Volley skal deltage i runderne i Holte og Middelfart.

For fans, der ikke lige rejser til slutspilsarenaerne, er det som noget nyt også muligt at følge med hjemme fra sofaen, da alle kampe transmitteres i livestream på sportskanalen zibrasports.dk.

Semifinale play off:
Ny Holtehallen, Holte

Fredag den 11. marts kl. 20.00 Ishøj Volley - Marienlyst

Søndag den 13. marts kl. 15.00 Ishøj Volley - Middelfart VK

Lillebæltshallen, Middelfart
Torsdag den 24. marts kl. 15.00 Marienlyst - Ishøj Volley

Fredag den 25. marts kl. 15.00 Middelfart VK - Ishøj Volley

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk