19. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleyball i topklasse i Ishøj Idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyball i topklasse i Ishøj Idrætscenter
Ishøj - 08. februar 2019 kl. 12:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden den 8.-10. februar spilles der om det nordiske klubmesterskab for herrer. Danmark repræsenteres af VK Marienlyst Odense, Hvidovre VK og Ishøj Volley & Beachvolley. Også de stærkeste hold fra Norge, Island og England deltager i mesterskabet.

NEVZA, som turneringen hedder - Northern European Volleyball Zonal Association - byder traditionen tro på volleyball i absolut topklasse. I alt 11 kampe skal afvikles i weekenden, og finalen spilles søndag kl. 14.30 i Ishøj Idrætscenter.

Fra England deltager IBB Polonia London, der er ubesejrede i egen liga i denne sæson. Fra Norge kommer øjeblikkets fjerdebedste hold, Randaberg, som er en storklub ved byen Stavanger i Sydvestnorge. Og endelig får Ishøj besøg af den islandske mesterklub, der har hjemme i Islands fjerdestørste by, Akureyri på Islands nordkyst.

Det bliver Hvidovre VK og Ishøj Volley & Beachvolley, der åbner stævnet om fredagen kl. 12.30 Herefter følger de øvrige hold, der ankommer til Ishøj i løbet af torsdagen efter længere tids transport.

Alle gæsterne skal bo og forplejes i Ishøj. Spillerne er indkvarteret på hotellet i Ishøj Bycenter, hvor de fra 8. sal vil kunne nyde udsigten over Ishøj og de omkringliggende områder. Ishøj Kommune står for morgenbuffeten, mens resten af måltiderne indtages i Café KiGTI i Ishøj Idrætscenter.

- Vi glæder os til at varetage værtsskabet og byde vore gæster velkomne, siger formand for Ishøj Volley & Beachvolley, Henning Thomsen, som har været primus motor i forberedelserne, og fortsætter:

- Et sådant arrangement kræver stor opbakning fra personer både i og uden for klubben, understreger formanden og uddyber: Der er rigtig mange opgaver, der skal varetages for at et sådan arrangement lykkes, fra kørsel med klubbens egen bus til stævneafviklingen med boldlangere, sekretærer m.m.m.

Ishøj Volley & Beachvolley er erfarne arrangører af også større arrangementer, og alle håber på god tilskueropbakning til denne mulighed for at opleve volleyball på topplan.