16. januar 2019
Ishøjs Katrine Lionett Pedersen deltager i flere Premier League-stævner verden over for at optjene point til verdensranglisten, så hun kan gøre sig håb om at komme med til OL 2020.
Ishøjs Katrine Lionett Pedersen deltager i flere Premier League-stævner verden over for at optjene point til verdensranglisten, så hun kan gøre sig håb om at komme med til OL 2020.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verden rundt for at opnå OL-plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verden rundt for at opnå OL-plads
Ishøj - 12. februar 2018 kl. 18:38
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøjs verdensnavn Katrine Pedersen må i denne tid verden rundt.

- Jeg har netop deltaget i Paris Open, om en uge skal jeg til Spanien, og så står der også Dubai på programmet, siger Katrine Lionett Pedersen.

- Jeg er nødt til at deltage i mange karate 1-stævner for at optjene point til verdensranglisten. Netop nu er jeg på syvendepladsen, men det ændrer sig hele tiden. Jeg går efter at komme med til OL 2020 i Tokyo.

Udvikling
Det kommer til at kræve en masse arbejde og stævner op til OL 2020, da man skal samle disse såkaldte point ind ved Karate 1-stævnerne, så man kan forblive højt på verdensranglisten. Den kommer til at have en indflydelse på, hvem der skal med til OL. Men målet, som det altid har været, er at blive så god som overhovedet mulig. - Resultatmål skal ikke overskygge det faktum, at jeg skal være i konstant udvikling, for at kunne følge med, lyder det fra den unge dygtige karatekvinde.

Paris Open blev ikke helt det Premier League-stævne, hun havde håbet på.

- Jeg tabte desværre bronzekampen og fik derfor en femteplads, men derfor fik jeg stadig nogle point for det, så helt forgæves var det absolut ikke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk