15. august 2020
Carsten Popp er korleder og organist i Vejleå Kirke i Ishøj og søger nu nye stemmer til et kor.
Carsten Popp er korleder og organist i Vejleå Kirke i Ishøj og søger nu nye stemmer til et kor.
Foto: Vincent Byakika
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uprøvede sangstemmer i fælles kor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uprøvede sangstemmer i fælles kor
Opdateret 13. januar 2010 kl. 13:19
Ishøj - 13. januar 2010 kl. 10:09
Af Vincent Byakika
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Ishøj: En korleder fra Ishøj vil samle et særligt kor med folk, der ikke nødvendigvis har erfaring med at synge. Koret er inspireret af et tv-program, hvor folk uden korerfaring fra et boligkompleks på Amager beviste, at de kunne synge korsang med klassiske værker. Deres præstation blev vist i fjernsynet under titlen "Stemmer fra opgangen", og nu vil korleder Carsten Popp fra Vejleå Kirke følge samme koncept.

Meningen er, at høj og lav, religiøs og ikke religiøs skal stå sammen om at synge i kor, og det er lige meget, om man har erfaring eller ej.

- Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave noget i den retning i Ishøj. Det kan være, at der kommer nogle, der aldrig har sunget rigtigt før, og så må vi jo bare se, hvordan de lyder. Det gør ikke så meget, hvor man kommer fra, eller hvilken baggrund man har. Alle kan komme, man skal bare have lyst til at synge, fastslår Carsten Popp.

Resultatet skal præsenteres søndag den 17. januar ved en musikgudstjeneste i Vejleå Kirke. Her skal koret synge under navnet "Stemmer fra Ishøj" - og forhåbentlig til alles glæde - afsynge et værk af Mozart samt Niels W. Gades kunstfærdige melodi til "I Østen stiger solen op" fra sangværket "Elverskud".

Alle, der har lyst til at synge med, kan melde sig til Poul Lund på e-mail: plu ishoejkirker.dk eller tlf. 4354 7308 - tast 10 efter klartonen.
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?