21. august 2019
Glade englændere kæmpede sig for første gang til pokalen ved Nordic Club Championship.
Glade englændere kæmpede sig for første gang til pokalen ved Nordic Club Championship.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesfuld afvikling af Nordic Club Championship i volleyball for herrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesfuld afvikling af Nordic Club Championship i volleyball for herrer
Ishøj - 15. februar 2019 kl. 19:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Volley & Beachvolley var værter for mesterskabsturneringen for klubhold, der i weekenden blev afviklet i Ishøj Idrætscenter. Der blev vist herrevolley i topklasse, ikke mindst under medaljekampene. Engelske IBB Polonia vandt i en spændende finale over et velspillende mandskab fra Marienlyst.

Værterne fra Ishøj måtte selv nøjes med en beskeden sjetteplads, men kunne til gengæld glæde sig over at lægge gulv til spændende og velspillede kampe og ikke mindst glade og tilfredse gæster fra England, Island, Norge og Danmark.

Om fredagen lagde Hvidovre VK ud med at vinde en klar sejr over Ishøj. I den næste kamp vandt Marienlyst en lige så klar sejr over de islandske mestre fra KA (Akureyri).

Efterfølgende skulle Hvidovre VK igen i aktion, denne gang mod norske Randaberg fra Stavanger. Nordmændenes fly var stærkt forsinket, og småkolde gik de på banen og tabte første sæt klart. Men efterhånden spillede de sig op, og det blev til en norsk 3-2 sejr med cifrene 15-11 i femte sæt.

I puljekampen mod IBB Polonia lod Marienlyst fra Odense unge og mindre rutinerede spillere få spilletid og tabte kampen, hvilket resulterede i en plads som nummer to i puljen. Islændingene spillede sig til en 3-2 sejr over englænderne, og dermed var der dømt ren dansk semifinale mellem Marienlyst og Hvidovre. Det andet semifinaleopgør stod mellem IBB Polonia og det norske hold Randaberg.

Med 3-1 sejre i begge semifinaler stod det klart, at Hvidovre og norske Randaberg skulle i kamp om bronzemedaljen - som endte hos de danske herrer - mens finaleopgøret skulle stå mellem IBB Polonia og Marienlyst.

Det blev til en både spændende og velspillet finale, hvor IBB Polonia efter fem sæt kunne juble over mesterskabet. Det var første gang, London-klubben kunne glæde sig over den titel, og der blev da heller ikke lagt låg på glædesudbruddene.

Det var en glad formand for Ishøj Volley & Beachvolley, Henning Thomsen, der efter mange forberedelser og tre intense stævnedage kunne konstatere, at klubben sammen med samarbejdsklubben RS Rødovre var lykkedes med at skabe gode rammer for turneringen.

- Så gjorde vi det endnu engang; afviklede et stort stævne til alles tilfredshed, siger formanden i en pressemeddelelse fra klubben og fortsætter:

- Jeg er stolt af at være i samme klub som alle de frivillige hjælpere, der brugte noget af eller hele deres weekend på sagen. Det er deres fortjeneste, at jeg endnu engang kan gå tilfreds hjem efter afviklingen af et større arrangement.

Formanden rettede samtidig en stor tak til klubbens samarbejdspartnere, til Ishøj Kommune, Cafe KIGI, Zleep Hotel Ishøj og sidst, men absolut ikke mindst, til Idrætscentrets personale.

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer alle sammen, slutter Henning Thomsen.