22. oktober 2019
Vejlebroskolens 6.B var et af de vindende hold.
Vejlebroskolens 6.B var et af de vindende hold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort skolestævne afviklet i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort skolestævne afviklet i Ishøj
Ishøj - 07. december 2018 kl. 16:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næsten 80 hold stillede op, da Ishøj Volley & Beachvolley arrangerede skolestævne for 2-6. klasses elever, og der var højt aktivitetsniveau i Ishøj Idrætscenter, hvor alle tre haller blev taget i brug. Der blev spillet kidsvolley level 1, level 2 og level 3, da elever fra Ishøj og de to nabokommuner Vallensbæk og Greve mødtes til en herlig volleydag.

- Naturligvis handler det på sådan en dag om selve spillet og om samværet volleyballspillere imellem. Men dette stævne havde en yderligere dimension - eller rettere sagt to yderligere dimensioner, siger Erling Böttcher fra Ishøj Volley & Beachvolley. .

- Som noget nyt havde vi valgt at prøvekøre et forsøg med en anden stævneform end den, der hidtil har været benyttet ved skolestævner, siger Erling Böttcher.

Stævnets kampe er fastlagt på forhånd og findes på siden ishojvolley.dk/skole, og her kan lærerne downloade programmet til deres telefoner. De deltagende hold er inddelt i tre-holds grupper. Det hold, der ikke spiller, fungerer som dommere og pointtællere for de to andre hold. Det er rigtig god træning og giver en forståelse for, at officials til en kamp er helt almindelige volleyballentusiaster. Og det giver en indsigt i, hvor vigtig hele organiseringen omkring et vellykket stævne er.

Erling Böttcher glæder sig over, at ikke mindre end 18 frivillige Ishøj-medlemmer stillede op for at sikre en god afvikling af skolestævnet. Som hjælpere for stævneledere og lærere trådte klubbens U14- og U16-spillere til, og på sådan en dag viste og videreformidlede de egne erfaringer fra dengang, de var kids-spillere.

- Det er dejligt at se, hvordan de unge medlemmer vokser med opgaverne og forstår, hvor meget der kræves, når vilkårene for at udøve selve volleyballsporten, skal være optimale. Jo flere, der hjælper til - jo bedre fungerer sådan en dag. Vi håber, naturligvis, at mange af deltagerne har fået lyst til at dyrke volleyball også på klubplan, siger Erling Böttcher og understreger, at der i alle aldersgrupper er plads i klubben - også til nybegyndere.

Træningstider og anden information kan ses på Ishøj Volley & Beachvolleys hjemmeside: ishojvolley.dk.